هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 نه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
خب پس میخوابیم -
Michael Veyreplied to Zahra2020 on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 نه...
۱ تا ۱۰ نیومد -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Blue28
خواهرت معلومه مثل من یه آدم بالغه -
فردا...
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فردا حتما تک تست رو میذارم
#تودلی -
Sachli ما ماه و ماهی بودیم همینا نیستند که میرن عکاسی بعد گرفتار میشن؟
فک کنم خوندمش
اون یکی هم میخونمش حتما
ممنون ازت -
فردا ۵ شهریوره...
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
بیا پی وی برات لالایی بخونم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج تو بیمارستان میپوشه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرای بی عرضه برخیز
#تودلی -
ولی امروزم ۵ شهریوره
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قهرم فعلا
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
واهااااای اکلیلی شدم🥺
میتونم بپرسم چه رشته ای میخونه؟ -
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian ولی الان روز نیست بامداده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
پرستاری -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sachli on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli
بابا انقدر بی جنبه نیستم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
هویججج بهت گفتم که قبلن.نگفتم؟پرستاریشو تموم کرده
-
AmirBarsam نه
خانواده دختره برمیگردن نیشابور، داستان تو نیشابور و بین دوتا همسایه روایت میشه
خواهش میکنم
47458/141084