هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra.HD on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra.HD
یکی موضوع سریال رو نمیدونه :
یکی که موضوع سریال رو میدونه: -
خوشحالی
-
ایراد نداره این ناراحتی ها یه روزی جاش میاد
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Gharibe Gomnam on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نمیکنی
-
@Sally https://uupload.ir/view/vid_20240415_113708_692_erf.mp4/
ای لایک قرل -
Gharibe Gomnamreplied to هویججج on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
خوردم بابا خوردم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Gharibe Gomnamreplied to هویججج on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
خوردم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Gharibe Gomnam on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
بستنی هندونه ای نخوردی تا حالا ؟ :/// -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم چرا کیدرامای(( گروه گل پسر خفه شو )) زیاد طرفدار نداره واقعا پرمفهوم بود واقعا لذت بردم حتما ببینید
zahabimaryam -
طبیعیه که از کل پوستر من فقط گیر دادم که شکل اون بستنی ای که دارن میخورن چطوریه و من تاحالا خوردمش یا نه
-
Gharibe Gomnamreplied to Zahra.HD on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
باشه ممنون -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این مدت دوتا سریال ایرانی هم با مادرم دیدم زیاد جالب نبودن
قطب شمال و درانتهای شب
حس میکنم درانتهای شب شبیه مستند یا از این فیلمای تحیکم خوانواده و پندآموز شبکه آی فیلم بود که محرم پخش میکرد -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Gharibe Gomnam on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam حتما ببین
-
احتمال اینکه دراپش کنم به شدت بالاست
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra.HD on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra.HD
ویوا لاویدا -
Gharibe Gomnamreplied to Zahra.HD on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
Zahra.HD
باشع مرسی دیگه انقدری ازش تعریف شنیدم
بعد این سریال اکشنی که شروع کردم یه سریال اکشن جنایی دیگه ببینم بعدش شاید اینو ببینم -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Gharibe Gomnam on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.HD
قشنگه؟
امتیازش ۹/۱ دهمه
ولی بنظر خیلی بچه گانه میاد
خیلی بهم گفتن برو ببینش
سفر در زمانه دیگه؟
مثل دونده دوست داشتنیه؟فوق العاده ست
دونده یه فانتزی عاشقانه ست
ولی این خیلیییییی پر مفهومه
خیلییییی چیزا بهت یاد میده
پرمعنی
اصن... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra.HD on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD یاد آهنگ هری افتادم
پست 143621 از 146146