هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البینیسم ها(زالی) رنگ جشماشون عوض میشه تو موقعیتااا
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 مرسییی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 واقن موهای قشنگی دارن
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگ کسی منشن نشد بدونید من آلزایمر دارم 🥹️
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai عکس روشو میفرسی؟
-
Blue28 نه ولی دفعه بعد من میگم نمیام
-
فراموش کردن کسی که دوسش داری مثل حل شدن قندی میمونه که تو چای انداختی؛
درسته که اون قند حل میشه و دیده نمیشه
ولی برای همیشه مزهی اون چای رو عوض کرده..
و این درست ترین تعریفی بود که راجع به فراموشی شنیده بودم. -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه ...آهنگ بالا نمیاد
-
با اینکه امروز خیلی ناراحت بودم ولی چیپس سرکه نمکی خوشحالم کرد
-
این پست پاک شده!
-
اینکه حتیپفکم خوشحالم نکرد میتونه نگران کننده باشه
-
ولی اینکه اون همیشه میتونه منو حتی تو بدترین شرایط خوشحال کنه چیز جالبیه
دوستان تمام حقیقت زندگی رفیقِ خوبه
بقیش همش بازیه🤌 -
Sachli خوش به حالت که رفیق خوب داری
-
خدا لعنتت کنه پور عباس
-
Sachli کرانچی بخور
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
نمیاد آهنگه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sachli on ۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دنیا گلستون میشد 🥹
مخصوصا بامن
بعد از رقیه هیچی دیگه نمونده باقی!چه برسه به گلستان
48562/146838