هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
بعد ما از این حجم حرفای زشت به ستوه میایم و آرزو میکنیم که انشاءالله ادرار بدناشون خشک بشه که اینقدر بیتربیتن -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to JuDi on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi جودی مزایای این ستاره چیه باهاش چی زندگی میچرخه بگو
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها اگه بعد از منو فرزام و آقا دنیال، بخوایم بریم سراغ خانم ناظم، امکانش چقدره که اخراج بشیم؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s خیلیم عالی
-
مِهردُختreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny اصفهانی هستین؟
-
بعد فامیلای مرتضی اینا خیلی بیشعورن جوابای زشتی میدن که نمیشه توی انجمن نوشت. ریپورت میشم.
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ناراحت نشین
نه خواهش میکنم
درک میکنم شوخیه ناراحتی نداره که -
بعد فامیلای مرتضی اینا به جوش میان
-
danial hosseiny
من کلیپاشو زیاد میبینم -
بعد دعوا برمیگرده سر خارسو
میگیم که
خارسو بیشین رو فشفشه
بذا عروسِد خوشش باشه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
دقیقا منم به همین فکر میکنم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to JuDi on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi
نامرد -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito پس چی فکر کردی مهندسسس
-
پست 135241 از 140598