هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sachli on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli
دقیقا
دیروز یه اطلاعیه دادن فقط که خبری از هم ترازی نیست
همین -
ولی واقعا دانشگاه تهران نسبت به دانشگاه های آزاد از لحاظ در و دیوار خیلی داغون تره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey نمیدونی چقد ناراحتم من🥲
-
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی امسال رتبه برتر نداریم
-
همه برتر شدن با محاسبات سنجش
-
پرستو بابایی آره دیدم
ماشاءالله فقط بلدن شاهکاراشونو اعلام کنن زود -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor سلااامم آینوور🥺🥺🤍
خوبم من تو چطوری -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چخبر شده بچها
-
حالا ما که رفتیم از آموزش و پرورش
ولی استخدام معلمان بازنشسته؟!!
چکاردارین میکنین با مملکت؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
یه بار یه دانشگاه آزاد رفته بودم واحد مهندسیش نمیدونم چه رشته ای بود که داشتن موتور ماشین بررسی میکردن خیلی خوشگل بود کارگاه های متعدد
-
زیاد با خودم حرف زدم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قراره چهارشنبه بریم سفر
سنجش چیکار داری میکنی
یالا رتیه هارو بده بیاد دیگه پای مرگ و زندگی در میونه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli اهان اوکیه
-
همین که عکس عوض میشه ۱۰۰ تا به بازدید نمایه اضافه میشه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دیروز همه ذخایر اشکمو تموم کردم لطفن دیگع امروز از ذخایر خنده استفاده کنیم.
-
بچه ها نمیشه یکیتون بره جایی که خیلی بهش خوش بگذره؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to oatkbo on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0 موقتا کنسل شده بود
قرار بود کاملا هم کنسل شه که نشد
ایشالا چهارشنبه
49176/140699