هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نرمه نرمه بارونی زع
من شو زمستونی زع
#تودلی
#موسیقی -
زهرا بنده خدا 2replied to Akito on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
جالبه
پَسین و مَشَنگ هم شنیدم
کدوم خراسانید شما؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Comrade_Bayat
دقیقا قبلاً هم اینو به آقای امیربردیا گفتم
شما بخوای درس نخونی نمیخونی حتی اگه شده ساعتها بشینی ترک های دیوار رو بشماری -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat چه توی خوندن قسمتی از تاریخ جنگ جهانی که خود استالین اون موقع هم نمیدونست همچین کاری کرده
-
بچه رزمنده میبینم که بلاخره تونستی وارد آلا شی
اینجاهم تولدت مبارک بگم؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad.20 on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20
ببخشید ولی چه لوس -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad.20 on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20 آها که اینطور...
بیوگرافی شون خوندم فکر کردم یه جریان دیگست...
ممنون -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad.20 on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
jahad.20 سلام
چرا مخالف بودن؟ -
تودلی ۶
مليكابانو یادته چقدر دعوا داشتی سر تودلی؟
حالا ورژن شیش اومده
_استاد تگ کردن آدمایی که شاید اصلا گذرشون هیچوقت به آلا نمیوفته
نمیدونم وکیل شدی یا نه:)
اما هر بار نوای کجایید ای شهیدان خدایی رو میشنوم یاد ابداع و تغییر مصرع بعدی به بلاجویان دشت کرونایی توسط تو میوفتم و دعات میکنم ^^ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پِسین
پَسین هم ما داریم
چارقد
وخی
جَکیدن
مَشَنگ
ننه
چارچلنگ
جوغن
کَلپُک
کلزهرا
لَرد
اِمشو
عامو
از بین لیست شما، اینا هم ما داشتیم، البته با یکم تغییر -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی بازم نبود تو حس شد ...خدا دلیلت چی بود ؟؟!!!
آخه پسر دایی و پسر خاله ک خود داداش آدم نمیشن 🥲#تودلی
#برادر
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
پست 143281 از 144747