هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 مچکرم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam الان اخبار نگاه کردم و نوشته بود باید تایید کنیم
ولی هنوز مای مدیو چیزی نیاورده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo خب پس بزودی باید تایید کنیم...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Yes,he had all I wanted from the start
HE F+++ING HAD IT
AND ME????????? I SHOULD HAVE F+++ING SEARCH FOR IT MY F+++ING ENTIRE LIFE
HE HAD WHAT I ALLLLLLLLLLWAY WANTED
JUST BEFORE MY EYES
F+++ THIS LIFE
It still hurts
I was jealous to being with
But now, it's just an old wound
It's not his problem
...But
?Imagine, you love something, ok
And for some reason, you never had it and there is a small chance to have it
?Got it
And now, someone come out of nowhere, and guess what? He/she have exactly that thing
?How do you feel
Days come and days go, and every f***ing day you see him/her enjoying that thing just before
your eyes
Yes sister, brother
It hurts
IT F+++ING HUUUUUUUURTS -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo اینم حرفی
-
Akito
چیزینگفتن -
Akito
عجب
خب نمیتونن هفتصد قسمت انیمه رو تو یه سینمایی خلاصه کنن -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
مشکل همه س پس ریلکس باش Akito
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor عه ...کسی داره ؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo ن گرفتم همون اولم ....خب نمیدونم
کلیشه ای ولی هیچی بهتر از صادق بودن نیست -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدیه یهویی رفتی ((((((:
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo چطور میشه پات پیشش گیر باشه و متنفر باشی من نمیتونم این قسمت رو درک کنم
من بحثم آینور بود ک براشون سخته تولد رفیق شون رو تبریک بگه ...میگم کاش حرف دلش رو میشنید -
اصا امشب چرا باید اینطوری بگذره؟
عوض بشه یکم..
پست 143341 از 144750