هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 🥺🥺
-
AmirBarsam برای سر درد ؟
-
_ Reza _ میخواستی بری دکتر
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Blue28 انگار همه باید این مسیر و اشتباه ت کم و زیاد هرچند تجربه کنند با حرف نمیشه
و کسی که تجربه کرد هرچقدرم بگه تا تجربه نشه متوجه نمیشهمثلا سر کتاب شیمی مبتکران
هی به من می گفت 3 پایشو می خوام بزنم
گفتم الان تابستونه مدرست شروع شه وقت نمی کنی و بعضا یک سری تست هاش و محاسباتش خیلی خارج از کنکوره ولی برای یادگیری خیلی خوبه
دیگه تونستم راضیش کنم هرچقدرش تونستی تابستون بزن ولی بعدش نمی خواد وقتت بزاری که همشو بزنی
و منتظرم فصل 1 شیمی 12 رو تموم کنه و بره جلسه اول نکته و تست استاد مرادی رو ببینه تا بفهمه تست شیمی خوب یعنی چی -
داشتم فکر میکردم نقاشی های که میکشمم یه جور میکس کردنه
-
حس میکنم میزنه به ساقه مغزم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آدمک on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک تازه یه موقع دعوام میشه میگم به درک هر غلطی میخوای بکن ولی فرداش یادم میره حرفم.ای بابا
-
وای سرم تیر میکشه دو روزه اینطور میشم
-
remix by DJ aMiR bArSaM
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابام بعد هر جلسه مشاورم عصبانی بود چون میگفت اینارو منم بهت میگفتم ولی گوش نمیکردی این بهت میگه گوش میدی=/
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پزشکی تعهد ؟
پزشکی واقعا دل منو داره می بره لعنتییی -
خیلی بده ولی حقیقته که سال کنکورم خیلی بدی بودم
همشم تقصیر خودم نبود️ -
میخوام بیام به دیدنت
کی میدی خرج و مهمونی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگر همون موقع حرف مامان بابامو گوش میدادم اینطور نمی شد=/
-
من یازدهم رو هنوزم بلد نیستم
شاید فصلای اولشون رو مرور کنم...
زیست که از یه جایی به بعد هیچی...
فیزیک فصل اولشو مرور کنم متوسطم...
شیمی یادم نیست چی بود
ریاضیم که کلا کنسله.... -
آدم تا یسری اشتباهات رو خودش انجام نده متوجه نمیشه باید چیکار کنه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam خیلیلیلیلی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 اندی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آدمک on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک واای این خیلی بده=///خواهر منم امسال میره دهم،اونم داره یسری اشتباهای منو انجام میده هی باهاش صحبت می کنم ولی تاثیرش فرداش میره=/
پست 136661 از 146387