هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به danial hosseiny در۴ روز پیش آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شاگردی که اهل پیچوندن نباشه
اهااااااا چه باحال پس نباید لو برم که از هوش مصنوعی کمک گرفتم باشههههههه امشب رو تا صبح بیدار میمونم و بهترین ارائه دنیا رو میدم فایتینگگگگگگ
-
-
lO_Ol
مام مشکی و نیم بوت چطوره؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به danial hosseiny در۴ روز پیش آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
danial hosseiny
بذار بهت بگم اختلاف طبقاتی با دوستم چطوریه من از پدر و مادرم خجالت میکشم از بس جزوه و... پرینت میگیرم مثلا یه جزوه بیوشیمی ۱ تومن شد
بعددددد دوستم نه تنها آیپد داره بلکه پرینتر داره
خودم رو با کسی مقایسه نمیکنم ولی واقعا ریچ کید نیستم خیلی خیلی معمولیم و البته راضیم -
کلا به صورت عجیبی این جا افتاده که بدیم یه چیزیو بیرون درست کنن، بدیم به مصنوعی پاور بسازه یا چیزای این شکلی.
و حتی جلوی اساتید هم خیلی راحت درموردش حرف زده میشه!
طرف اومده میگه استاد من سه تومن پول ماکت دادم چطور منو پاس نکردین =))))))
کلا عجیب شده. دانشجو بودن انگار تعریف جدیدی داره پیدا میکنه. -
اونی که کلا پولی که توی ماه از والدینش میتونه بگیره یک و نیم تومنه، یک میلیون تومن پول جزوه میتونه بده؟!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به danial hosseiny در۴ روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
جالبه -
معمولی و معمول جای دیگهست دختر.
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به danial hosseiny در۴ روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
اون دیگه معمولی نیست -
danial hosseiny
داداش بوت که نخریده جزوه چاپ کرده
همونم با ۱۰ و سی و سه صدم پاس شده -
آقای حسینی همیشه بهم عذاب وجدان میده حس ولخرج بودن پیدا میکنم
-
هعیییی
-
هویججج
مثلا از سری قبلی که صحبت کردن باهاشون
به خوانواده گفتم پول تو جیبیم رو کم کنن -
اخهههه دیگه جزوه واقعا منطقیه برادر
-
وقتی تنها میری تو قسمت گروهی کتابخونه مرکزی هم اتفاقات جالبی میوفته و میتونی چیزای جالبی ببینی...
-
Strange world it is
-
Both beautiful and ugly it is
143601/146146