هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
من چی ؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دو شیفت داره برق میره
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Blue28
مامانم با دانشگاه آزاد تهران راضی شد؟
قدرت رو میبینی ؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0
مشکلی ندارن -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@nothing0
مرد حسابی همکلاسی های مدرسه من رفتن روسیه و رومانی درس خوندن
سالی ۲,۳ میلیارد هزینه میکنن -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی صبح اون قطعه که کیکی از تولد مونده رو تو یخچال میبینی >>>>
_MILAD_ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate
اسکیز فمیلی رو اگه ندیدی حتما ببین -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وقتی صبح اون قطعه که کیکی از تولد مونده رو تو یخچال میبینی >>>>
_MILAD_وقتی کیکی گرفته نشده که بخوای ببینی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خبری نشد؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج خوشبحالت
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به قول انزو
من امیدوار میمونم
حتا تا یع دیقه قبلش امیدمو از دست نمیدم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج من که تهران نمیارم ولی خوش بحالت
-
یک ساعت تست هالند ۲۹۰ سوال جواب دادم
که آخرش بگه برای تفسیر تخصصی صد و خرده ای بده -
@_maya
https://t.me/Godkonkorr
این لینک گروهشونه تو پی وی هم جواب میدن
49720/139928