هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
danial hosseinyreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
بعد هی پروندهٔ ما رو دست به دست کن اینور اونور. -
شاید خواسته باهات حرف بزنه نمیدونسته چجوری سر صحبتو باز کنه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
هول نخواهم بود -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist بابا استیکر بهتر میتپنست بفرسته
-
danial hosseinyreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
بینهایت استیکرهای بهتری برای این کار وجود داره -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
این یعنی خوشش اومده -
danial hosseinyreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
خوشش اومده که هیچی حتی رفته -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist این ینی ای جان ای جان خیلی خوشم اومده
-
شاید اشتباه فرستاده
-
حالا اینکه محض خنده بود واقعا... میخواستم ببینم واکنشتون چیه جدا
-
وگرنه که من همون ایموجی رو فرستادم، بعد اومد نوشت که «گفتم که خودت نیسی»
منم گفتم فارسی صحبت کن.
سین زد دیگه جواب نداد -
تازه بدهکار هم شدم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
اینو میفرستاد بهتر بود -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
danial hosseiny
هیچی مینوشتم سلام من دانیالم بیا باهم دوست بشیم
( مهدکودک ) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny چرا چیشد
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
برو خدارو شکر کن اینو نفرستلده -
danial hosseinyreplied to هویججج on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
واللا من اتفاقا مینوشتم سلام من دانیالم بیا از هم فاصله بگیریم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از دوستات نیستن که دارن سرکارت میذارن؟
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
نه بابا
50178/144379