هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist این ینی ای جان ای جان خیلی خوشم اومده
-
شاید اشتباه فرستاده
-
حالا اینکه محض خنده بود واقعا... میخواستم ببینم واکنشتون چیه جدا
-
وگرنه که من همون ایموجی رو فرستادم، بعد اومد نوشت که «گفتم که خودت نیسی»
منم گفتم فارسی صحبت کن.
سین زد دیگه جواب نداد -
تازه بدهکار هم شدم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
اینو میفرستاد بهتر بود -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
danial hosseiny
هیچی مینوشتم سلام من دانیالم بیا باهم دوست بشیم
( مهدکودک ) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny چرا چیشد
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
برو خدارو شکر کن اینو نفرستلده -
هویججج
واللا من اتفاقا مینوشتم سلام من دانیالم بیا از هم فاصله بگیریم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از دوستات نیستن که دارن سرکارت میذارن؟
-
Blue28
نه بابا -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny همینو بهش بگو
-
حالا در هر صورت دنبال هرکی که میگشت، سر راه یه دستی هم به ضریح ما کشید و رفت
-
انشاءالله که ضریح مناسب خودشو پیدا کنه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny جدی؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته من به مژاحما میگک سلام شما؟بعدم بلاک میکنم
ولی اگر پسر بودم جوز دیگه جواب میدادم -
Blue28
دوستام اگه بخوان سر کارم بذارن هم اینقدر جنگی شروع نمیکنن
البته که دیگه واقعا دوستایی ندارم که از این کارا بکنن
50185/151992