هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
.دقیقا همون شبی ک با مامانت دعوات میشه
حالش بد میشه و تو نمیدونی چه گلی ب سرت بگیری از عذاب وجدان -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من با اتوبوس این مسیرو برم، عین جنازه از اتوبوس میام بیرون و دلم میخواد دیگه تو این دنیا نباشم...
-
Akito اره واقعا من عاشق مسیرم
الان تو نت دیدم از اصفهان تا مرز مهران ۱۱ ساعته حدودا
و از مرز مهران تا نجف حدودا ۵ ساعت
هر چی بوده زیر ۲۰ ساعته
شما از کجا تا کجا میرین که اینقدر زیاده؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا شکرت
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to 0-0ftm on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالش بد میشه و تو نمیدونی چه گلی ب سرت بگیری از عذاب وجدانوای اینو تجربه کردم خیلی بده🥲
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Anzw 18 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
حافظه اش برگشت
لعنت به کارگردان
الان قسمت آخرم TT -
@Venus655 عه چه خوب
-
با توجه به اینکه سایت سنجش خیلی روونه پسامشبم احتمالا خبری از نتایج نیست....
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رتبه های ۱ تا ۱۰ اعلام شدن ؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo به تو دیگه باید جام الماس بدن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها شما هم بعد از اینکه سریال تون تموم میشه حسن تنهایی و افسردگی پیدا میکنید؟
-
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالش بد میشه و تو نمیدونی چه گلی ب سرت بگیری از عذاب وجدانوای اینو تجربه کردم خیلی بده🥲
شانس نداریم
-
@Venus655 منممممم
از بس غر میزنن سرم درد میگیره -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها اگه من وسط چت یهو غیب میشم بخاطر اینه که الان تو ماشینم و هر لحظه ممکنه هر اتفاقی بیوفته
مرا ببخشایید
51804/149716