هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آها آها آفرین ....الان شبه ...درست میگین ...حق با شماست
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo نه هنوز زوده و خطرناک
همه یک طرفه ها پره از کامیون و خاور که لازمه با سرعت ۱۰۰ تا ازشون سبقت بگیرم و هی لاین عوض کنم
برای من خطرناکه همچین چیزی... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo که تصادف شه؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 شب بودن که جدا، ولی تو روز هم حاضر نیستم بشینم پشت فرمون
البته این بیشتر از ترسو بودن من نشعت میگیره:/ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to هویججج on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
منم تموم شد یه حس عجیبی گرفتم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo
#چیز هایی که توی آیین نامه میخونیم رو باور نکنیم -
سلامی گرم بر خواهر مادر پورعباس
اسلامو علیکم یا المادر یا الخواهر -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب من برم دوستان
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنار تو آرامش صد در صده
#تودلی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to f.nalist on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
f.nalist
وقتی سریال میبینی توی یک یا دو هفته همزمان چندین حس رو تجربه میکنی
خوشحالی ، غم ، هیجان زده و مضطرب میشی
اینکه یهو تموم بشه....
نمیدونم چطوری توضیح بدم انگار که زندگی خودت یه روتین مشخص داره و خیلی نرماله و تو به کارکترهای فیلم وابسته شدی مثل دوست یا خوانواده -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصن ی حسی که تا ب حال ب کسی نداشتم
#تودلی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
مرسی عشقم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی من که با تو نبودم خانم دوبلور ️
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مخاطب اینجا نیست
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنارش فقط میخندم
#تودلی
51858/144801