هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Sachli خوبم مرسی
تو چطوری؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مِهردُخت on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
همینی که چند دقیقه پیش بود یا اونایی که چند روز پیش بود -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
تو چرا کامنت هاتو حذف کردی تو کانال ؟خواستم پیویت رو پیدا کنم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
«مردم بیچاره، من وا ماندهام، وا ماندهام.»
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
یعنی در مجموع حست این بوده که من شوخ طبعم؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
این پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
واقعا کمه چنین انسانهایی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
من؟! -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra2020 on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
ای بابا
مگه قرارمون یه چیزی نبود؟
52141/140325