هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گرمه گرمه گرمهههههه
-
هر یه روز یه سالمه
روی در نگاهمه
حسرتش تو خوابمه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to SiliS on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS سلامم کجایی نیستییی
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️
-
باشه فعلا
-
رو به جلو همچنان مُصر...
-
تو خال خوب خودت باش...
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar بله درسته
-
یه روزی من باعث لبخند رو لبای مردم بودم ولی اونا کجان و من کجا
-
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
باید با خودت کنار بیای
تو مسؤل زندگی بقیه نیستی
نه کسی دوست توست و نه کسی دشمن تو...
خودتی با خودتجملات مهم برای یه زندگی ایده آل
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
فردا میرم آموزش رانندگی ثبت نام کنم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat دارک ۳ و دارک ۱ از آسون ترین بازی سولزبورن های فرام سافتور هستن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
طبق تجرییاتم باید بذاری خودش با خودش کنار بیاد :)))
وقتی میگه میخوام تنها باشم واقعا میخواد تنها باشه میدونی چی میگم؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat اگه سراغ ویکی دارک سولز نمیری بهت تضمین میدم تا سال دیگه هم نمیتونی تموم کنی
آموزش لازم نیست، فقط یه چندباری برو سراغ همین ویکی که خودش داره
فیلتر هم نیست گمون کنم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Blue28 عذاب وجدان ...دلسوزی....ی همچین حس هایی میاد سراغم 🥲
-
به خیلیا حال خوب تزریق کردیم
آخرش چی شد -
مهم حال خوب خودته
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنهاش بذاری
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی دوستی ازت حالش بده
باید چیکار کرد ؟
و اینکه دوست داره تنها باشه و با کسی حرف نزنهالان بهترین کار چیه؟!!!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally موفق شدممممم
پست 143661 از 147959