هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بعدم اگه دقت کرده باشی ما همیشه نفر سوم رابطهٔ هندزفریاییم
-
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
آره -
من اگه برای هندزفریام مهم بودم اینقدر تند تند قطع نمیشدن
-
@AmirBardia
هندزفری من ی جوری پیچ خورده ده تا مرد نمیتونن بازش کنن -
یا برای هندزفریت مهمی؟!
-
danial hosseinyreplied to AmirBarsam on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia
داش یعنی هندزفریت دغدغهت دغدغهشه؟ -
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
نه منظورم از همراهی آدما اینه که دلسوز باشن نسبت بهمون و دغدغهمون دغدغهشون باشه و براشون مهم باشیم وگرنه که اینهمه چسبیدن آدما به همدیگه رو خودمم نیستم -
danial hosseinyreplied to دُژَم on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
استغفرالله ربی و اتوب الیه -
دُژَمreplied to danial hosseiny on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
خیلیی -
@AmirBardia
قبول دارم و راس میگی -
یه دکتره دیگه برای سلامت خودت پاشو برو دکتر 🤌
-
danial hosseinyreplied to دُژَم on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
با خودت زاویه داری؟! -
@xanom
سعی کن تو دل و عقلتم تمومش کنی
اینجوری فقط خودت آسیب میبینی -
danial hosseinyreplied to AmirBarsam on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia
نه حالا دیگه اینقدرم آدما کنارم باشن جیغ میزنم -
دُژَمreplied to danial hosseiny on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
نرفتم -
@AmirBardia
خیلی وقته تموم شدس -
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny شاید اینهمه که هندزفری همراهمون بوده آدما همراهمون نبودن:))
-
-
@xanom اگه چیز ناتمومیه سعی کن تمومش کنی چون هر دفعه ترس اینو داری که این اتفاق تکرار بشه
-
danial hosseinyreplied to دُژَم on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
براری این وضعیتت دکتر رفتی تاحالا یا چی؟!
پست 134841 از 136527