هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
ریست فکتوری خالی یا گرفتن سه دکمه ؟
-
به دلایلی مجبور به ریست فکتوری گوشی شدم و الان جیمیلام رمزاشون ارور میزنه
وی به دلیل اینکه کل زندگیش رو روی اون جیمیلا ذخیره کرده فعلا در افسردگی به سر میبره
ولی واقعا رمزا همین بود چرا داره بچه بازی در میاره ارور میزنه نکنه وارد جیمیل نشه
با همین دستای خودم ریست فکتوریش کردم حس قتل و گناه دارم با دستای خودم به فناش دادم
این دستارو باید قطع کرد واقعا چکار کنم درسته دارم شوخی میکنم ولی گیر افتادم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
اینکه گفته مفصل نمیدن کلا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی بچه ها:)))
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
؟؟؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اشتباه شده تمام
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من امسال فقط ب مولف سه سطحی فحش میدادم
یادش بخیرررررر
#تودلی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally دقیقاااا قربون دهنت
پست 143761 از 146864