هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to MN_ on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Map-Look
-
@Sally
میخوای اسنپ بگیرم بیام پیشت حرف زدنو بهت یاد بدم؟
امروز چی زدی حبیبی -
@Silver-ek اره البته بیشتر بستگی به ویژگی ها افسر داره که روی چه جیزای سخت گیره
معمولا اونایی که مهارت خوبی دارند و مطمئن هستند روی رانندگی شون قبول می شندو افسر بدونه که وارد هست طرف توی رانندگی و اعتماد به نفس خوبی داره و همه نکات رعایت کنه قبول می کنه
بعضا افسر ها مسن تر انقدر تجربه دارند که حتی شد با اینکه طرف مدت کمی سوار ماشین شده پیاده می شه و قبول میشه و افسر چیز زیادی ازش ازمون نمیگره
خودشون متوجه می شند که طرف واردهماشین روز ازمونم معمولا پرایده حالا دیگه کلاچ ش خوب باشه یا نه
دنده ش رون باشه نه
و... چیزای دیگه بستگی به شرایط ازمون داره
مثلا من با ماشین خودمون برام خیلی چیزای که تمرین می کردم راحت بود
ولی پرایده انگار انرژی نداشت قشنگ باید گاز و کلاچ ش کنترل می کردیم که خاموش نشهتازه یک بار اگر اشتباه نکنم داغ کرده بود
نکنه جمعیت افراد هم زیاده و هی خاموش و روشن هوا هم گرم
هرچیزی دیگه ممکنه روز ازمون -
فک کنم اون موقعم حوصله نداشتم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من اصا یادم نمیاد میخواستم چی بشم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_______ آبجی کوچیکم می خواست لباس فروش بشه
-
-
Blue28
(حق)² -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_______ بله حتما
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_______ چییی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هه چی میگین من بچه بودم می خواستم بزرگ شدم دایناسور بشم
چیزی که میخواستم بشم هیچ ربطی به الانم نداره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar تو کلن تو یه دنیای دیگه بودییی
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar ودفففف
-
به ماشین پلیس میگفتم دی بی لی پلیس
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هه چی میگین من بچه بودم می خواستم بزرگ شدم دایناسور بشم
پست 143321 از 147760