هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 مسئله این اون فرد «یارو» نیست و جریان اندکی پیچیده است...
-
Akito آنلاین میشه و جواب نمیده؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito من باشم دیگه به یارو پیام نمیدم:/
-
Blue28 آره
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
چه قشنگگگگگگ :> -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 کحای سوالم عجیب بود:/
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito عوا
-
Michael Vey نه عزیزم چیز مهمی نشده...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist دوستیه جالبیه
ولی متاسفانه من همیشه درجا سین میزنم و فقط اونه که یه روز درمیون سین میکنه -
دلتنگ روزهای کودکی و نوجوانی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
یه مدت دوستم شنبه پیام میداد
من یکشنبه جوابشو میدادم
اون دوشنبه جوابمو میداد
من سه شنبه یه چی دیگه میگفتم
اون پنجشنبه جواب میداد چون نوتیف براش نیومده بود -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to نقطه on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نقطه نمیدونم چخبره ولی اخرین باری ک ریکشن ها آزار دهنده بود و بحث هم شده بود، همون اولین روزی بود که ریکشن اومد چون بچه ها ذوق داشتن و دوست داشتن الکی برای همه پستا ریکشن بی ربط و جورواجور بزارن
اما الان چن روزه ک اگه کسی بخواد ریکشن بزاره انتخاب درستی میکنه
چیزی شده؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade جالب بود
-
.....
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 چه دوست خوبی
بهترین دوستم به ندرت پیش میاد زیر ۱ روز سین بزنه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستم زندسسس هورااا
پست 55861 از 146622