هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به AmirBarsam در۷ روز پیش آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
AmirBarsam
نه
ما
ما کمتر 20 اصلا برازندمون نیدروغ چرا
استاد ادبیات مون رفتم برگه مرخصی پزشکی مو براش ببرم گفت خانم فلانی با این وضع پیش برید پاس نمی شیدا(استاد عقده ای نمی دونم استاد خیلی خفنی بود ولی زیادی جدی گرفته بود لج بازی کرد... بگذریم)
گفتم استاد من یک غیبت داشتم می تونید نگاه کنید گفت نه برو اخر کلاس نگاه می کنم منم برگه مرخقه گذاشتم رو میز و خداحافظی کردم (یک احترامی گمونم گذاشتم) دیگه از کلاس اومدم بیرون حالم خوب نبودحالااااا
من فقط با نمره خودم پاس شدم️
هیچی نمره کلاسس 4 نمره بهم نداد
با 13 ونیم پاسش کردمم️
امتحان از 16 بودولی پاس شدن ه کیف میده
ایشلا زبان به نمره پاسی یکمی بیشتر برسه فقط نیوفتمباقی دیگه ان شاء الله اومیه هرچند دو تا درس سنگین شیمی و ریاضی هنوز مونده
ان شاء الله امسال با نمره درجه 1 تو شیمی بیاید داروسازی -
jahad_121 دبیر های عمومی که تو راهنمایی و دبیرستان انقدر همه چیو جدی میگیرن استاد های عمومی هم تو دانشگاه همینجورن فک کنم
ایشالا که همشو با نمره عالی پاس کنید و از این ترم با تموم اتفاقات خوب و بدش و دیر رفتن سر کلاس و... رهایی پیدا کنید
ممنونم ازتون -
حیف اون همه شعر که سر کلاس ش خوندم
بعدم من دوبار با تاخیر اومدن انقدر سخت گرفتی که چی
حالاااااجای استاد شیمی بودی چ می کردی؟
من روزی از اولین روز کلاس شیمی مون گمونم
نشد که من زودتر استاد سر کلاس های اصلی مون باشم
حداقل با رب ساعت تاخیر میومدم سر کلاسیک بار این مرد نگفت چرا دیر اومدی
عشقق
شعر برامون می نویسه اهنگ سنتی هم که می زاره اهل کوه نوردی هم که هست
دکترا شیمی آلی هم که هست
خفن که هست
درجه 1 که هستاون وقت
زبان و ادبیات سر یک ذره تاخیر منکجااا بودن اون روز ها که من کلاس های 9ونیم مو 10 می رفتم سر کلاس شیمییی
تازههه اون شیمی بود -
AmirBarsam دقیقااا
با اینمه درسشون واقعا اهمیت زیادی روی رشته مون نداره خیلی بیشتر تخصصی ها بهمون سخت می گیرندخیلی ممنونم لطف دارید ان شاء الله بهترین ها برای شما رقم بخوره
-
Rahman Aa
اتفاقا استاد سخت گیریه
مثلا مسئله داده بود و مراقبا اجازه نمیدادن از چرک نویس استفاده کنیم
برای بیوشیمی مولکول سه تا استاد داریم
۳ استاد درسش میدن
حالا ما استاد آناتومی مون لر نیست
استاد برفی شیرازیه
دکتری اش رو از بهشتی گرفته
راستی اکثر استادامون لیسانس پرستاری دارن
پ.ن: هیچ کدوم از استادمون خوب درس نمیدن ( -
jahad_121
باریکلا چیه
ممکنه مشروط بشم دوتا ده دارم و امتحان بعدیم آناتومی و روانشاسیه اونا خیلی ترسناکن -
AmirBarsam واقعاا حق
انگار که حالا چه درس مهمی دارند
143861/147959