هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شفاف سازی من شپش نگرفتم اون یه میم طنز بود
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Sally
دیگه دیگه
حالا نظرت چیه؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
چرا باید زیر این پست همچین ریپلایی بزنی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Sally
سارا یه سوال
اگه بگن استخوان دنده با استخوان جناغ مفصل تشکیل نمیدن درست می گیری ؟ -
آدمک سلام خوبی عزیز؟
والا منم هر چی جدیدا وصل میکنم یا به شدت کنده، یا نمیاره، یا قطع و وصل میشه پشت سر هم، از انتخابات به بعد هم اینترنت خیلی خراب شد هم فیلتر شکنا دیگه به زور کار میکنن. اگه چیز خوبی پیدا کردم برات میفرستم. -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra2020
یه برونگرا
سکوت کن بذار مرموز باشی
من ده دقیقه بعد از اینکه با یه آدم جدید آشنا شدم :
راستی من یه بار شپش گرفتم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای خداااا
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
یا وصل نمیشه یا وقتی وصل میشه یتویب ویدیو ها لود نمیشن -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سکوت کن
جدیدا اینو ب خودم میگم
#تودلی
-
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فیلتر شکنم وصل نمیشه
از گرما بدتر اینه که فیلتر شکن آدم وصل نشه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Comrade_Bayat
فیلتر شکنم وصل نمیشه
بعد صفحه الاخونه بازه سریال و اینا که میبینم اینجا رو هم چک میکنم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Comrade_Bayat
شاید چون تازه کنکور دادم
پست 143201 از 146269