هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
شوهر عمه دومادو کجا دلم بزارممممم
-
JuDi
یه جوری میرقصید انگار بهش گفته بودن هرچی بیشتر توی ویدئوی عروسی باشی پورسانت میگیری -
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
danial hosseiny
officer k
هیچی هنوز توجیه نشدم فامیل کدوم ورمآدم فروشششش
دست تو رو شده برام
قصه هاتو بلد شدم -
-
JuDi
به صورت مشخصی فامیل دوماد شریفیه و تو هم شریفیای -
@Map-Look
یه چیزی بگم صرفا مثل این متن هشدارای اول سایتا
وظیفه میدونم میگمش
اگر کسی هستید که بودن در فضای مجازی وقتتون رو میگیره و بهتون اسیب میزنه سعی کنید بچه های این صفحه در حد یه اکانت براتون باقی بمونن چون موند ساعتی هر چند کم از اول اینجا منجر به وابستگی و اتفاقای بعدش میشه و واسه کسی که با توجه به ویژگی های شخصیتیش نمیتونه دوری کنه کار سخت بشه و منجر به ضرر بشه براشخانم Hhh Hh اشاره کردن
منم گفتم بهتون بگم
موفق باشید -
danial hosseiny
officer k
هیچی هنوز توجیه نشدم فامیل کدوم ورم -
JuDi
من یه جایی رفتم واقعا کشیدمش کنار حرف زدم باهاش.
خرچنگ آفریقایی رو -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k اینا ی بخشی شون هست
جهاد نمایشگاه داره -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist اول باید ماشین های من توقیف می شدن که ️️️️️️️
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to officer k on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
danial hosseinyreplied to f.nalist on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
اگه قرار بود به نقطههای تو گیر بدن تاحالا جهاد با وسایل نقلیهش هفتاد بار اخراج شده بود
پست 135481 از 141352