هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally در حال حاضر دوست دارم بیام خونه تون رو اون مبل بخوابم ........اینجا دست ب سینه نشستم خسته شدم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to ._.Zahra.K on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
._.Zahra.K
برای منم نیامد چون توی تنظیمات الاخونه بستم نوتیفا رو -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to ._.Zahra.K on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
._.Zahra.K وقتی داخل همون تاپیکی که منشن و لایک میشی، نوتیف نمیاد
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
کوشولوووووون نااااااازی \(°o°)/ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat یادمه یسری کارای خیلی سطحی میشد کرد
مثلا یه سری سامانه ها مثل همینی که کارت ورود به جلسه میگرفتیم، کد ملی میخواست و رمزش هم همون کد ملی بود
بعید میدونم بیشتر از این استفاده داشته باشه... -
Zahra2020
چه جالببب -
اینجا فقط واسه من اینجوریه که نوتیف منشن و جواب دادن نمیاد برام؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ._.Zahra.K on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
._.Zahra.K اسمت شبیه منه ...اول فامیلیت هم شبیه منه ....
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to ._.Zahra.K on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
._.Zahra.K
:))
بچها تنها یازدهمی آلاخونه رو پیدا کردم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی هعی.....
متشکرم کاری نکردم ک ...
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor
مثلا تو
هوفف:) -
Akito
بله -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
خسته نباشی بابت امروز:)
نمی دونم منم:) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یاد یچیز بی ربط افتادم
یبار فککنم کلاس پنجم بودم همیار ناظم بودم
بعد یه دختره دیر اومده بود اسمشو نوشتم
مدرسه تعطیل شدنی،مامان دختره اومد که آره چرا اسم دختر منو نوشتی،بعد من کارت مینداختم یعنی همیار ناظما کارت داشتن،این اون کارتو کشید ،یجور مثل یقه گرفتن،یطور کشید که جاش کبود شده بود دور گردن من
منم بچه بودم خودم،خواهرمم اون موقع کلاس اول بود تو یه مدرسه بودیم،منم بغضی شدم نمیدونستم چیکار کنم
اومدیم خونه که گفتم بابام نمیدونم چطور بابای دختره رو پیدا کرده بود،یادمه عکاس بود آتلیه داشت،رفت پیش بابای دختره گفت شکایت میکنم از زنت:>
فرداش تو دفتر مدرسه زنه به چیز خوردن افتاده بود بهم میگفت ببخشید خداییش حال کردم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
مثلا دونه دونه اینکه دوستامم ناراحت کردم خودم بیشتر عذاب می کشم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی هعی چی بگم ...منم حالم خوب نیست حقیقتا ... شاید چون خسته م
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
آخه با فحشم خالی نمیشه:)
عصبانیتو میشه با فحش خالی کرد ولی ..🥲
پست 135141 از 138561