هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya کذبه من ی روزم از زیر کار در نرفتم تا اخرین روز تو کارای خونه کمک کردم ب قران
-
JuDi
جودی خوش بین باش
و گرنه پاییز رخ دلگیرشو نشون میده که بارو میزنه هوا گرفته ست درخت ها خالی از برگ هستن فرداش هم دو تا میان ترم داری تا از کلاس بیایی شب شده -
مامانم شاهده از مامانم بپرسین پرنیا تو سال کنکور کمک کرد تو خونه یا ن
-
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey ای بابا
حالا ناراحت نباش -
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya هیچی فردا صبح زود میخوایم بریم گرگان باید کتلت درست کنم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey سالاد ماکارونی هم سریع میشه خواستید برای امشب درست کنید
-
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey بسلامتی
دارن بخاطر تو میرن گرگان
حرف نزن فقط کار کن -
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya اونم ک اگ بخوام قبول شم ۹۹ درصد نیمسال دوم قبول میشم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
ای واییییی
اگر نشاسته نبود از درد یک دفعه داد می زدم
هوففففف
چه دندون عقلی شد -
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey خندم گرفت
بیچاره -
Michael Veyreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 سس مایونز نداریم خودم سالاد الویه میخواستم درست کنم ولی نداریم
-
@_maya
-
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya گگگ نخواستم اصلا ب اندازه کافی تو اینترنت دیدمش
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey اخی
حیف شد
اگرنه خیلی خوبند هر دوتاش -
بابونــــهreplied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
@Venus655 الهام جان خوبی؟
-
مِهردُختreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey دارن ازت انتقام اون روزایی که درس میخوندی کار نمی کردی رو میگیرن
-
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey حضوری یه چیز دیگه هست...
برم منم ببینمش -
اخه این چ بساطیه ۵ صبح راه میفتیم
از خواب نازم باید بزنم -
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya نخند خدا سرت میاره
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey بیشتر نگرانی خواب ه هستی اا
فقط چند دقیقه هست
ادامه شو تو ماشین دنبال کن
شیرین تر هم هست
57726/140054