هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
سلام نه فعلا -
کارشو کرد و رفت
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya جدی؟؟
-
اینم از این…
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لایریکش هم قشنگ بود...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
حالم از این کاراشون بهم میخوره
من کلا آدمیم که اصولا اینجور چیزا خیلی میره روی مخم، مثل بابام، ولی من خیلی روی آداب غذا خوردن حساسم
اصلا بویی از آداب غذا خوردن نبردن
میان قاشق عسل رو میزنن به خامه و همون قاشق رو دوباره میزنن به عسل ها
همینکارو با مربا هم کردن
حالا اینا خوبه
صبح پسرعموم داشت تخم مرغ صبحانه میخورد
اومد یه تیکه نون برداشت همینجوری زد یکم تخم مرغش برداشت خورد
دو سه تا لقمه همینجوری برای خودش گرفت
بعدشم دید قاشق نیست، اومد قاشقی که تو مربا ها بود رو برداشت تخم مرغی کرد دوباره گذاشت سر جاش
یه دفعه دیگه هم خانوادگی مهمون یکی بودیم و جوجه درست میکردیم، همین که جوجه ها آماده میشد میومد همینجوری یکی برداشت میداشت میذاشت دهنش
اصلا شعور برای این شخص تعریف نشده است
یه روز صبح هم یه نفر املت درست کرده بود، منم صبحانه نخورده بودم کار داشتم گفتم چند دقیقه دیگه میام
این وحشیِ غذا ندیدهی افسار گسیخته همینجوری اومد بدون اینکه نگاه کنه شاید دو نفر دیگه هم غذا نخورده باشن، عین آدم خوار های آفریقایی افتاد به جون املت ها، آخرشم گفت آقا این خیلی خوشمزه است، همینجوری زوری اومد نصف دیگه ای که مونده بود رو گفت نگه میدارم برا شوهرم
یه بچه فامیل دیگه هم اونجا نشسته بود داشت غذا میخورد، بعد که از جلو دستش برداشت گفت نگه میدارم برا شوهرم، ازش پرسید میخواستی بازم؟ داشتی میخوردی؟
پ ن پ داشت نگاه میکرد
کلا خوشش میاد سهم بچها رو بِلُمبونه
هیچوقت سر غذا خوردن به کسی جز خودش فکر نمیکنه
۹۰ درصد مواقع هم قبل از آماده شدن غذا ناخونک میزنه با انگشتش
فکر کن ۳۰ رو رد کرده باشی ولی بویی از آداب غذا خوردن نبرده باشی
بچش هم که میشینه سر سفره گوشی میگیره دست با صدا بلند کلیپ میذاره
یه دفعه بود همینجور که گوشی رو گذاشته بود تو سفره و غذا میخورد، فیلم بتمن هم پلی کرده بود
نمیدونم چطور تونستم خودمو کنترل کنم این بچه رو جرواجر نکنم
از وقتی فهمیدم اینم انیمه میبینه چند روزیه سراغ انیمه نرفتم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم خیلی روی غذا خوردن حساسم
-
این نیز بگذرد...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از چیزایی که موقع معاشرت با دیگران برام اهمیت داره یکیش همین آداب غذا خوردنه
-
بچهها برای اعتراض، شماره پرونده رو از کجا گیر آوردین؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh همچین چیزی ازم نخواست...
-
Blue28 اره
-
Akito مگه از قسمت عمومی اعتراض نزدین؟
-
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اونجایی الان؟
نه ولی خواستم بگم هر وقت رفتی بگو من نیام
هه هه هه
کوهستان ان آ سی الهاهاها
بله. -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
57801/135199