هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این پست پاک شده!
-
همینجوری پشت سرهم همه چیز داره خراب میشه...
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هووفف
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی سلام
کارتون راه افتاد؟ -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 بعلیممممم
-
Akito
سلام آقا محمد حالتون خوبه؟
بررسی میکنم میگم -
رتبه بعضیا ناپدید شده
-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A مشدی ؟
نه
۱۳ ام تازه حرکتهبه یاد من باش!
انشااالله
-
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Hamid.s واسه من خیلی فرق نداره دلگیری ،من قراره مریض شم و بیفتم مثله الان
جودییییی ابوت چه خبررر
-
Michael Veyreplied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 ارهه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s مچکرم
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
Hamid.s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito
سلام آقا محمد حالتون خوبه؟
بررسی میکنم میگماگه اهل خراسان رضوی هستی
دانشگاه فردوسی مشهد ۹۰ درصد
دانشگاه صنعتی شیراز ۷۰ درصد
دانشگاه اصفهان ۹۰ درصد
دانشگاه صنعتی اصفهان نوبت دوم ۷۰ درصد
اینارو برای مهندسی برق میاری -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این غم آخرش مرا خواهد کشت ..
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
سلام نه فعلا -
کارشو کرد و رفت
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya جدی؟؟
-
اینم از این…
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
57796/135047