هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally خواستم رو بدم ولی دیدم زیادی داره میخنده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally راستی برای احراز هویت پلیس به علاوه ده باید یه خط هم به نام خودتون باشه
و اینکه بنظرم قبلش برین آموزشگاه ثبت نام کنید... -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
چرا این؟
-
@Sally خدانگهدار ️
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Sally من ندیدم چیو پاک کردی ولی خودتی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hhh Hh on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Hhh Hh
آره این کوروس موسوی دیونه است ولی بعضی وقتا ویزا خوبی میگه
اینکه گفتم هیت الان میگن سارا جلفه توی سایت عمومی صداش رو نازک کرده فلان بهمان...( که البته دیگه برام مهم نیست 🫂) -
@Sally موفق باشی سارا️
مهم اینه تا جا که میشه مسیری که علاقه و استعداد دارید رو ادامه بدید
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally مچکرم
-
حالا شاید خوب شد
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat خواهش میکنم
حالا خودت استفاده کنی میفهمی چقدر توی بازی های سولزبورن فرام سافتور استفاده از ویکی ضرروریه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب دیگه برم
خدافظ تودلی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
اخیییی خداحفظش کنه ️ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to oatkbo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek ایشون که الگوی منن
پست 135421 از 139928