هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و راستی شهید رجایی برای تجربیا رشته ی خیلی جالبی نداره
مهندسی مبلمان
شیمی محض
و علوم ورزشی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یبار دیگه برام ثابت شد توی این جامعه و توی این کشور، بجز تجربیا و دکترا، هیچ چیزو هیچ کس اهمیتی نداره
واسهی هیچکس -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شاید لازم باشه واقعا به مهاجرت فکر کنم...
-
قدم قدم با یه علم یه شب میریم تو صحن زیبای حسن (:
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Akito
باور کنید تجربیا اونقدر جمعیتشون زیاده ،هر چقدر هم بخوان درستش کنن باز قبولیش خیلی سخت تر از ریاضیه
ولی خب بازم می فهمم حرفتون رو:) -
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبیه افسرده ها شدم:)))
هووفف -
زهرا بنده خدا 2replied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
مرسی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی نه نه قبول دارم حرفتون
منظورم درباره این پست بودAkito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آدمک متاسفانه ما ریاضیا جزء چهارپایان حساب میشیم
اگر بهبودی و عدالتی باشه قرار نیست شامل حال ما بشه
واقعاً باید ایرانو...
منظورم اینه اصولا تغییرات مثبت، توجه های کانال های مشاوره، اساتید خفن برای بعضی دروس، شأن بالای اجتماعی و ... معمولا به تجربیا محدود میشه...
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
میخوای پی وی صحبت کنیم ؟ 🫂 -
مِهردُختreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 خواهش
57941/135311