هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج الان داری از من تعریف میکنی؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian خدا رحم کنه به اونی کخ از بافتم نمره نگرفته و امیدش به جنینه:)))))
-
Blue28
منممممم🫣
وقتی شب امتحان میفهمم چقدر باهوش بودی و نمیدونستی : -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودم میدونم شرایط خوب نیست
خودم میدونم هیچی سر جاش نیست
ولی واقعا دیگه کاری از دستم بر نمیاد
انرژی ای نمونده برام
هر جایی از زندگیمو دست بزاری گند زدم
میدونم اگه اینجوری پیش بره ب جای خوبی ختم نمیشه ولی نمیتونم کاری کنم دیگه نمیکشم
هیچ چالشیو نمیکشم
استانه تحملم ب صفر رسیده
شبی نیست گریه نکنم
خستم من خیلی خستم
️
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito فککردم راحتتره
-
من غرامو گذاشتم خرداد بزنم
هر روز امتحان -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب وایسین ببینم چه عکسی دارم براتون بذارم...
-
@M-Shajarian
۴۰ درصد نزنم میافتم کل بسته آناتومی و بافت رو دددددااااااششششش -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج چرا اناتومی و بافت
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگه جنین و بافت نیست
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 آره خب راحتتره
ولی فقط یه ترم داریم و همش هم ۲ واحده، از فارسی کمتر -
Blue28
پس چرا بچه های کلاسمون تو طول ترم خوندن و الان دارن مرور میکنن -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج نمیدونم
-
razie_ فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
«من به تک تک رفتارهاتون فکر میکنم، به جزئیترین نگاهتون فکر میکنم، به لحنتون فکر میکنم، به حرفاتون فکر میکنم، به احساسات پشت کلمههاتون فکر میکنم، به خصوصیاتتون فکر میکنم، من حواسم به همه چیز هست و دقیقا غمانگیزترین بخش زندگیم همینجاست؛ من خیلی فکر میکنم.»
-
Blue28
برا ما بسته تشریح اسکلتی عضلانی و بافت مقدمات جنین عمومی و جنین تخصصی رو باید بخونیم
توف بهت لومززززز -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج بخدا
-
چقد دلتون پره
نمیرسم لایک کنم آرومتر
142721/154353