هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_Mahdieh ای وای مگه محرومیت دوباره گذاشتند؟
مگه قرار نبود هم بشه رفت دانشگاه هم کنکور داد بعد انصراف داد؟!نکتهی بسیار مهم | اگر رشته دولتی ( رایگان ) تحصیل میکنید
تو کنکور امسال میخواهید انتخاب رشته کنید
تا ۲ سال پس از انصراف اجازه انتخاب همون رشته رو ندارید.
اگر بخواهید دوباره شرکت کنید باید قبل از ازمون کنکور انصراف بدهیدجمعبندی محرومیت:(از کنکور ۱۴۰۴)
۱. اگه پزشکی دندان دارو و دامپزشکی چه در سراسری چه ازاد چه پردیس و … قبول بشین
سال بعدش از کنکور محرومید۲. اگه تو بقیه رشته های روزانه قبول بشید، باز سال بعد از کنکور محرومید
۳. اگه میخواین کنکور ثبتنام کنین، باید قبل ثبتنام انصراف بدین از دانشگاه
-
f.nalist
یعنی برای استانی مثه سیستان بلوچستان بصورت کلی
انتخابات بصورت بومی زده شده
یعنی اول اونایی که شهری که مدارک تحصیلی شون رو گرفتن با اون دانشگاه یکسان باشه انتخاب میشن
بعد شهرای دیگه سیستان بلوچستان و بعدا از استان و شهرای دیگه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinab dehghani on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani اها درست
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to zeinab dehghani on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani خیلی ممنون از توضیحاتتون
-
ز کوی یار....
-
می آید....
-
نسیم باد نوروزی....
-
@_Mahdieh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_Mahdieh ای وای مگه محرومیت دوباره گذاشتند؟
مگه قرار نبود هم بشه رفت دانشگاه هم کنکور داد بعد انصراف داد؟!نکتهی بسیار مهم | اگر رشته دولتی ( رایگان ) تحصیل میکنید
تو کنکور امسال میخواهید انتخاب رشته کنید
تا ۲ سال پس از انصراف اجازه انتخاب همون رشته رو ندارید.
اگر بخواهید دوباره شرکت کنید باید قبل از ازمون کنکور انصراف بدهیدجمعبندی محرومیت:(از کنکور ۱۴۰۴)
۱. اگه پزشکی دندان دارو و دامپزشکی چه در سراسری چه ازاد چه پردیس و … قبول بشین
سال بعدش از کنکور محرومید۲. اگه تو بقیه رشته های روزانه قبول بشید، باز سال بعد از کنکور محرومید
۳. اگه میخواین کنکور ثبتنام کنین، باید قبل ثبتنام انصراف بدین از دانشگاه
ای وای چه بد شد
همه جوره راه بن بست -
وایییی
اینو چی کار کنم دیگه
واییی -
jahad_121 آخه خیلیا میومدن ثبتنام میکردن بعد قبولم میشدن و نمیرفتن اینجوری حق بچه هایی که رتبه هاشون یکم بدتره این موقعیت رو از دست میدادن
-
مگه قرار نبود بشه بدون انصراف از دانشگاه کنکور داد
-
Akito سلام
یعنی مثلا نگاه
ما دو جور انتخاب رشته داریم
۱. میاد میگه من مهم دانشگاست برام، پس شروع میکنه از اول هنه رشته ها ی دانشگاه برتر رو میزنه(اون رشته هایی که بصورت کلی بتونه کنار بیاد و به زور تموم کنه)
مثلا اول میاد تمام رشته های مهندسی شریف رو میزنه بعد تمام رشته های امیرکبیر بعد تمام رشته های خواجه نصیر و ...
۲. میاد میگه من رشته برام مهمتره پس میاد به ترتیب (مثال میزنم) مهندسی مکانیک دانشگاهای خوبی که بتونه بره و راضی باشه اگه قبول بشه رو میزنه و بعد میاد مهندسی برق دانشگاهای خوبی که بتونه بره رو میزنه و...این چیزی که من میگم برتری نوع ۲ به نوع ۱ هست.
یه نکتهایی که بگم و شاید باورتون نشه
یکسری مشاغل به کارنامه سبزتان هم حتی اهمیت میدن... پس توی انتخاب رشتهتون واقعا ظرافت و حوصله بخرج بدین. -
jahad_121 اره واسه همینه میگم=))
کلا تجربه و سابقه کار و علاقه مهمه -
@_Mahdieh اره
متاسفانه به خاطر همین
امسال خیلی هم تراز بد دادند هم رتبه
هیچ درست پیش نرفت -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to zeinab dehghani on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani اها که اینطور...
بعد یه سوال دیگه
کارنامه سبز چیه؟ -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
من چی بگم!؟؟؟
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ خیلی بد شد
58201/140914