هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کاش استاد نخوابن...
قبلش بیان جواب بدن..
یه چی بگن! -
زهرا بنده خدا 2replied to ari_14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14
به راحتی( : -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینو نمیفهمم
الان من ک منطقه دوییم دو برابر تحصیلم تعهد دارم اگ روزانه قبول شم؟!سوال منم بود دقیقا://
-
Maaah فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 بهترین راهحله
شما تا حالا پشت نموندی، خیلی سخته که از فضای بیرون دور باشی و درس بخونی، کنار دانشگاه درس خوندن سخته ولی چون فرصت ۲ ساله داری شما میشه یهکاری کرد.
کنکور ۱۴۰۴اَم پر ابهامه، پس این قانونه فرقی به حال شما نداره عملا -
ari_14replied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14
به راحتی( : -
زهرا بنده خدا 2replied to Maaah on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh
اوهوم( :
خیلی ممنونم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
الهی چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی
و
ما رستگار -
مِهردُختreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 مهدیه درست میگه شاید اونجوری شد
-
ولی خدایا قربونت برم کارت به هم زدن برنامه ریزیای ماعه ها
برامون خوب بچین بهترین... -
زهرا بنده خدا 2replied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
آره... -
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 با خوندن اون متن اولین نفری که به یادش افتادم تو بودی
:)🤍
حالا من هیچی آزاد میخونم مشکلی ایجاد نمیشه
خیلی از دوستام میخواستن همزمان بخونن الان با حرف اینا نمیتونن همه هم ک توانایی هزینه آزاد ندارن
اصن نمیدونم با چ منطقی این حرفا میزنن.. -
بحث اینه که من تا خواستم مرخصی بگیرم اینجوری شد
و دقیقا زمانی که ابدا حوصلهی خوابگاه رو ندارم... -
ari_14 قانون محرومیت که از سال ۱۴۰۴عه، یعنی دولتی قبول شی محروم میشی یه سال (بجز ۳رشته تاپ)
مشکل شما همینه؟ -
@_Mahdieh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 قانون محرومیت که از سال ۱۴۰۴عه، یعنی دولتی قبول شی محروم میشی یه سال (بجز ۳رشته تاپ)
مشکل شما همینه؟من مشکلی ندارم امسالم نمیخواستم انتخاب رشته کنم کلا
-
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 خداروشکر برای تو مشکلی پیش نمیاد
هعی
خوبی خودت؟ -
مِهردُختreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 بازم اگه مرخصی میگرفتی شرایط سال بعد از امسال بدتره
بدون درنظر گرفتن این قانون جدیدی که اومد -
Maaah فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
اینا که چیزی نیست، دوست من ۸۰۰ واحد افرایش تراز داشته امسال،دقیق همون رتبه پارسالو گرفته
۶ تا درسو ترمیم کرد. ۵ تاشو ۲۰ شد تراز سوابقش ۵۰ دونه نسبت به پارسال ببشتر شد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متاسفانه اینجوریم که نمی تونم جلوی ناراحتی خودمو بگیرم و گسترشش ندم
58342/135766