هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
و اگر بر تو ببندد همه رهها و گذرها
ره پنهان بنماید که کس آن راه نداندالان دیگه فقط باید با این خودمو آروم کنم یا احتمالا گول بزنم...
-
زهرا بنده خدا 2replied to Maaah on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh
وای -
مِهردُختreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 دو سال رو بخون بعدش کنکور بده احتمالا اون موقع اوضاع بهتر بشه و تاثیر معدل رو بردارن
-
الان فقط سوسک کم بود
-
زهرا بنده خدا 2replied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
ان شاءالله..... -
ari_14 یعنی چی؟
مثلا من بخوام بازم پشت بمونم نمیتونم یه رشته رندوم تو دانشگاه آزاد ثبت نام کنم و پشت بمونم که غیبت سربازی نخورم؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برم تعهدی ها رو نگاه کنم:)
-
وای پسرا سربازیم دارن تازه️
-
AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 یعنی چی؟
مثلا من بخوام بازم پشت بمونم نمیتونم یه رشته رندوم تو دانشگاه آزاد ثبت نام کنم و پشت بمونم که غیبت سربازی نخورم؟پولیا اوکیه روزانه نمیتونی
-
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 خیلی سخته واقعا
خیلی
پارسال وحشتناک تعهدی میگرفتن امسال خیلی کم کردن کلا دوتا ظرفیت داریمیکی پزشکی یکی دارو -
بچهها هزینه شهریهپردازهای کارشناسی را باید از کجا بفهمیم؟
رشتههای معمول مثل پرستاری و هوشبری و ... را نمیخوام -
-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچهها هزینه شهریهپردازهای کارشناسی را باید از کجا بفهمیم؟
رشتههای معمول مثل پرستاری و هوشبری و ... را نمیخوامزنگ بزن ی دانشگاه بپرس یا گوگلم فک کنم باشه
-
ari_14
سلام آریانا حالت خوبه؟
ازت کمک میخوام -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
حواستون باشه مرخصی جزو سنوات حساب میشه
از شما رو نمیدونم ولی از ما اینطوریه️ورودی سال 1401 روزانه 9ـ10 ترم سنوات
️ورودی 1402 روزانه 8 ترم سنوات
و سنوات ارفاقی نخواهند داشت -
این محرومیت رو بهش اعتراض کرده بودن برش داشتن
ولی بازم برش گردوندن -
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14
سلام آریانا حالت خوبه؟
ازت کمک میخوامسلام مرسی تو خوبی؟
جان؟