هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من کلاس هشتم شب قبل امتحان انشا یه خواب در مورد امتحان دیدم و صبح که بیدار شدم و رفتم سر جلسه تا پایان امتحان هر چی تو خواب دیده بودم اتفاق افتاد
-
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate من چند بار زدم گفتم خدایا این اصلا دارم کارنامه تجربی نگاه میکنم چرا زده فلسفه و منطق بعد گفتم شاید یه چیز همینجوری برای نمونه است . نگو باگ سایت بوده / :
بنده خدا زیاد نمراتش هم جالب نبود
من جاش غصه خوردم -
از یه زمانی به بعد، به شدت به نشانهها اعتقاد پیدا کردم... و دنبالشون میکنم.
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا که بحث خواب هم هست.
اینم بگم شاید براتون جالب باشه.
من کلی خاطره دارم که ممکنه بشینم ساعتها بهش فکر کنم... و با جزئیات همهچیزش رو به خاطر بیارم. درحالی که کاملا خواب بوده و هرگز اتفاق نیوفتادهمن خودم خیلی کارامو تو خواب میکنم
بعد بیدار میشم فکر میکنم کردم و اصلا یادم نمیاد خواب بوده نمی فهمم واقعا
تا زمانی که می فهمم آره انجامش ندادم -
danial hosseinyreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
من نظر خاصی ندارم. دیگه دارم باهاشون زندگی میکنم ️ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Blue28
danial hosseiny
@Comrade_Bayat
نظرتون در مورد حس شیشم یا خوابایی که اتفاق های مهم رو پیش بینی میکنه بگین :)))
اگه دلیل علمی هم بیارین خیلی خفن میشه -
danial hosseiny خیلی عجیبه، نمیتونم تصورش کنم
-
بعد این خرید باید دوباره از صفر شروع کنم
-
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من جای این دختره بودم که وقتی میزدی کارنامه دهم همش کارنامه اون میومد شکایت میکردم 65 بار دیدمش
بد شانس ترین دانش آموز:راضیه
-
یه موقعی بود هرکی کات میکرد، میومد توی خوابم و دقیقا یه مدل لباس میپوشیدن.
یه حریر کاملا مشکی سر تا پا. به صورتی که یقهش باز بود. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny عهه منم راجب یسریا اینطورممم،خیلی باحاله
-
Ainoorreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من جای این دختره بودم که وقتی میزدی کارنامه دهم همش کارنامه اون میومد شکایت میکردم 65 بار دیدمش
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه بار تو خوابم سوم شخص بودم
-
danial hosseinyreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
از طریق حسی و انرژی، به یه سری از آدمای خاص زندگیم متصلم.
خیلی اوقات بدون اینکه چیزی بهم بگن یا چیزی ازشون بپرسم و حتی ببینمشون، میفهمم حالشون بده و حتی چرا! مثلا توی خواب میبینمشون و و و...
پست 135161 از 139965