هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Hamid-s
ببخشید اخرش درست ننوشتم
سوال این هست که الان شهریه پرداز من کد ش رو برای دارو وارد کردم برام اورد
و این یعنی دیگه انتخاب قبول هست؟ یعنی ثبت میشه جزع انتخاب ها؟یا اینکه نه چون داخل کارنامه ملاک انتخاب رشته هم برای 3 رشته تاپ به به جز اون قسمت که نوشته دوره های روزانه مجاز
بالاش قرمز رنگ برای 3 تا رشته هم نوشته که دانشگاه ازاد مجاز
من فکر می کردم این 3 تا رو جدا کرده که یعنی روزانشون رو نمی تونم انتخاب کنم
ولی الان که کدشون رو وارد می کنم میاره برام -
عالیه...
حالمم از عمومبه هم خورد... -
آشغال...
-
اولین باره که این حرف رو بهش زدم( :
-
ولی خوب کردم که پامو خونشون نذارم...
-
به حق حضرت زهرا خدا خودش خوب جوابشو بده...که این حرف رو نزنه و چرت نگه...
خب با موفقیت اولین نفرین زندگیمم کردم... -
گمشن همشون...
-
Akito
خواهش میکنممهم ترینش رو فکر کنم بچهام گفتن اکیپ نشید اصلاا تا خوب همدیگه رو بشناسید
نود درصد اکیپای ترم اول به شکل وحشتناکی از هم میپاشن
حتما حد و مرز قائل باشید برای ارتباطتون په با دختر چه با پسر (بعدا میبینید چقدر این قضیه تاثیر داشته تو روابطتون)
البته از حرفم اینجوری برداشت نشه که برید کنج عزلت و اینا
نه اتفاقا اجتماعی باشید ولی برای هرکس حدی قائل باشید و خلاصه حاشیه ساز دانشگاه نباشیددیگه اینکه اگه استرسی هستید خیلی ریلکس کنید و بیخیال باشید چون این دوران بیشتر برای کسب تجربه و لذت بردن از زندگیه پس برا خودتون تلخش نکنید🥲
و در اخرم اگه خوابگاهی هستید بدونید که مهمترین رکن توانایی زندگی تو خوابگاه انعطاف پذیریه اینو تقویت کنید
حالا بازم یادم اومد میام میگم🫠
-
Akito
خواهش میکنممهم ترینش رو فکر کنم بچهام گفتن اکیپ نشید اصلاا تا خوب همدیگه رو بشناسید
نود درصد اکیپای ترم اول به شکل وحشتناکی از هم میپاشن
حتما حد و مرز قائل باشید برای ارتباطتون په با دختر چه با پسر (بعدا میبینید چقدر این قضیه تاثیر داشته تو روابطتون)
البته از حرفم اینجوری برداشت نشه که برید کنج عزلت و اینا
نه اتفاقا اجتماعی باشید ولی برای هرکس حدی قائل باشید و خلاصه حاشیه ساز دانشگاه نباشیددیگه اینکه اگه استرسی هستید خیلی ریلکس کنید و بیخیال باشید چون این دوران بیشتر برای کسب تجربه و لذت بردن از زندگیه پس برا خودتون تلخش نکنید🥲
و در اخرم اگه خوابگاهی هستید بدونید که مهمترین رکن توانایی زندگی تو خوابگاه انعطاف پذیریه اینو تقویت کنید
حالا بازم یادم اومد میام میگم🫠
-
کم کم دارم به تلخ ترین قسمت های زندگیم نزدیک میشم ولی تنها خوبیش اینه که میتونم جدی تر به کارام برسم...
سرکار برو... درستو بخون... برا تفریح و ورزش وقت بزار... شاید وقتشه یکم جدی تر بشم -
زندگی خیلی سخته آقای رنگو
-
برداشتتون ازین تصویر چیه -
@Hamid-s
سلام
ببخشید شما حقوق میخوندید یا برادرتون؟
میخواستم یه سوال بپرسم... -
@Hamid-s
سلام
ببخشید شما حقوق میخوندید یا برادرتون؟
میخواستم یه سوال بپرسم...زهرا بنده خدا 2
برادرم