هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من تست هالند دادم طبق نظرش باید میرفتم سخنگوی دولت نماینده مجلس میشدم اما نمیدونم چرا دارم پزشکی میخونم
-
Blue28 خب خب خب
جلو من داشتین از تمیزی انتخاب رشته حرف میزدین؟
خیلی دوست دارم سال دیگه فرم انتخاب رشته کامرد رو ببینم -
@Venus655 پارسال هم با دقت کامل انتخاب رشته کردم
فقط نمیخواستم برم رشته ای که نمیخوام
امسال بحث سربازی هم هست برای همین بیشتر انتخاب کردم
ممنونم -
Succinate حس خویشاوندی خاصی بهش دارم
-
Blue28 خب خب خب
جلو من داشتین از تمیزی انتخاب رشته حرف میزدین؟
خیلی دوست دارم سال دیگه فرم انتخاب رشته کامرد رو ببینم -
دیگه تصمیم ام می گیرم بعد اون دانشگاه شیمی پیرا ها رو می زنم
و کوتاه میامفقط
فقط.
باشهو بقیه شیمی ها بعد از یک تعدادی از پیرا ها
دیگه رو کدومش وایسته نمی دونم -
Akito چرا رنگ و لعاب نداره
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلی دوست دارم سال دیگه فرم انتخاب رشته کامرد رو ببینم
دعا کن کارم به اونجا نکشه.
@Comrade_Bayat ایشالا تو آپدیت بعدی رنگ هم اضافه میشه
کار با اکسل کلا یادم رفته وگرنه میخواستم اونایی که شانس زیر ۳ دارن رو قرمز کنم و ۳ رو زرد و ۴ و ۵ رو سبز...
سال دیگه خودت اینارو اضافه کن@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دعا کن کارم به اونجا نکشه
چطور؟
-
@Comrade_Bayat ایشالا تو آپدیت بعدی رنگ هم اضافه میشه
کار با اکسل کلا یادم رفته وگرنه میخواستم اونایی که شانس زیر ۳ دارن رو قرمز کنم و ۳ رو زرد و ۴ و ۵ رو سبز...
سال دیگه خودت اینارو اضافه کن@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دعا کن کارم به اونجا نکشه
چطور؟
Akito بابا اون که راحته، سلکت کن سلولا رو، توی پیج home همون سمت راستا زیر بخش سایز فونت یه سطل رنگی هست، فلشش رو بزن رنگای مختلف بده، کناریش هم رنگ فونتشه.(سطل رنگه رنگ کل سلوله)
چطور؟
منظورم اینه امیدوارم رتبم جوری باشه که دو سه تا جایی که در نظر دارم بدون نگرانی قبول شم دیگه نیاز به تحقیق و ... نباشه.
-
Akito بابا اون که راحته، سلکت کن سلولا رو، توی پیج home همون سمت راستا زیر بخش سایز فونت یه سطل رنگی هست، فلشش رو بزن رنگای مختلف بده، کناریش هم رنگ فونتشه.(سطل رنگه رنگ کل سلوله)
چطور؟
منظورم اینه امیدوارم رتبم جوری باشه که دو سه تا جایی که در نظر دارم بدون نگرانی قبول شم دیگه نیاز به تحقیق و ... نباشه.
@Comrade_Bayat خب اینجوری کل سلول رنگ میشه، من میخواستم با توجه به عدد داخل سل ها رنگ سل ها هم فرق کنه
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آها از اون نظر
ایشالا که همینطوره -
@Comrade_Bayat خب اینجوری کل سلول رنگ میشه، من میخواستم با توجه به عدد داخل سل ها رنگ سل ها هم فرق کنه
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آها از اون نظر
ایشالا که همینطورهAkito خب تک تک انتخاب کن دیگه، البته میشه یه کاری کرد خودش خودکار بر اساس عدده اونجور بشه، ولی اون دیگه خیلی پیچیدست، سلولا رو سلکت کن تک تک، مثلا اونایی که سه هستن رو تک تک سلکت کن(کنترل رو نگه دار تک تک روشون کلیلک کن) بعدش مثلا رنگ زرد بده، بقیشون هم همینطور.
.
-
Akito خب تک تک انتخاب کن دیگه، البته میشه یه کاری کرد خودش خودکار بر اساس عدده اونجور بشه، ولی اون دیگه خیلی پیچیدست، سلولا رو سلکت کن تک تک، مثلا اونایی که سه هستن رو تک تک سلکت کن(کنترل رو نگه دار تک تک روشون کلیلک کن) بعدش مثلا رنگ زرد بده، بقیشون هم همینطور.
.
@Comrade_Bayat آره اینطوری هم میشه، ولی وقتی یکی دوبار که اولویت هامو عوض کنم دوباره رنگ هم به کل باید عوض شه و اعصاب خورد کن میشه:/
البته حوصله همون کاری که گفتم رو هم ندارم -
@Comrade_Bayat آره اینطوری هم میشه، ولی وقتی یکی دوبار که اولویت هامو عوض کنم دوباره رنگ هم به کل باید عوض شه و اعصاب خورد کن میشه:/
البته حوصله همون کاری که گفتم رو هم ندارم -
ترسید ایران بیارم ایرانو قبل قم نزد بعد قم زد:))))))))
-
بعد میگه نظری نداری؟:))))))))))))
-
قربون نظرخواهیت برم آخه مرد:)))))))
-
Galadriel
سلام حالتون خوبه؟
تابستون خوب میگذره؟
🩵
یکم انتظارش ذهن مشغول کرده
ان شاء الله که به چیزی که می خواییم بخوره
و به صلاحمون باشه