هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
من همیشه واسه گرفتن کارنامه خیلی استرس داشتم می خواستم بیست باشه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
چقدر دوست مننننن
به من گفت تو بیمارستان ازش استفاده کن 🥺 -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
میری کارنامتو بگیری
و با خودت آرزو میکنی دوستاتو ببینی
برای آخرین بار
اما میفهمی بر اساس آمار بچها اومدن کارنامشونو بگیرن
تو اسمت آخرین نفر بر اساس آماره
و دوستاتو نمیبینی
ابتداییت تموم شد
متاسفانه این یکی غمگین بود
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
اخییییی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دوستم از این چیزا بهم نداده
جاش خواهر بزرگم داده:] -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya
چقدر خوبه که محدودیت شهر نداری
چقدر شهریه پرداز زدی خانوم ریچ
من همش روزانه س هر ۴۷ تا -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
دارک بود که... -
پرستو بابایی دلیل داره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya کاش بیای قم🦦
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هوووف چرا پیشرفت نمیکنم
-
Blue28 چرا؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس سنگینی در قفسه سینه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya چون بیای پیش من🦦
-
Blue28 انشاالله
اولویت شهرم بود -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هعی میکشی خب؟بعد انگار هعیه از عمق وجودت اومده.از ته گلوت.انگار صدای تمام اشکاته.انگار تک تک سلولات دارن هعی میکشن خب؟انگار هربار با هعیه قلبت حس سبکی بیشتری میکنه متوجهی؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همیشه دوست داشتم موتور سواری کنم
63326/149886