هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بعد این خرید باید دوباره از صفر شروع کنم
-
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من جای این دختره بودم که وقتی میزدی کارنامه دهم همش کارنامه اون میومد شکایت میکردم 65 بار دیدمش
بد شانس ترین دانش آموز:راضیه
-
یه موقعی بود هرکی کات میکرد، میومد توی خوابم و دقیقا یه مدل لباس میپوشیدن.
یه حریر کاملا مشکی سر تا پا. به صورتی که یقهش باز بود. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny عهه منم راجب یسریا اینطورممم،خیلی باحاله
-
-
من جای این دختره بودم که وقتی میزدی کارنامه دهم همش کارنامه اون میومد شکایت میکردم 65 بار دیدمش
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه بار تو خوابم سوم شخص بودم
-
@Comrade_Bayat
از طریق حسی و انرژی، به یه سری از آدمای خاص زندگیم متصلم.
خیلی اوقات بدون اینکه چیزی بهم بگن یا چیزی ازشون بپرسم و حتی ببینمشون، میفهمم حالشون بده و حتی چرا! مثلا توی خواب میبینمشون و و و... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
danial hosseiny هم زمان با جالب بودن خیلی ترسناکه
-
آدم خیلی باید مواظب حرف زدنش باشه خیلی
-
و از این دست خاطرات خیلی زیاد دارم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny حالا من یچیز بگم
من همیشه تو خوابام دارم از بیرون خودمو می بینم
خاطراتمم همینطوره
انگشت شمار خاطره از بچگیم یادم مونده ولی همشونو انگار یکی با دوربین از بیرون جسم من ضبط کرده
بعد معمولن خوابام اتفاقای همون روزمه که تغییراتی توش داده شده. -
مثلا یه روز عصر پیام دادم به یه دوستی و بهش گفتم من واقعا از دستت ناراحتم... دیروز که فلان بحث شد تو نباید اون حرفو میزدی.
بعد اون بنده خدا هنگ بود
شروع کرد بپرسه چی شده یعنی چی دیروز اصن چخبر بوده
من براش تعریف کردیم دیروز دیگه. فلانجا بودیم، فلانی و فلانی هم بودن... این شد، تو اینو گفتی...
و بعد از چند دقیقه واقعا توجیهم کرد و توجیه شدم که این اتفاق اصلا نیوفتاده -
Ainoorreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Ainoor انجام شده
danial hosseiny چه جالب
من خوابام همش درهمه🥲 -
حالا که بحث خواب هم هست.
اینم بگم شاید براتون جالب باشه.
من کلی خاطره دارم که ممکنه بشینم ساعتها بهش فکر کنم... و با جزئیات همهچیزش رو به خاطر بیارم. درحالی که کاملا خواب بوده و هرگز اتفاق نیوفتاده -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to M.an on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
M.an
رادوالاخونه هستم خوشقوتم
پست 143941 از 148733