هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hako on ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hako حالا ایشالا بعداً اگه شد میگم منظورم چیه
-
Hako یسری از رمان ها واقعا لوس و بیمزه بودن
ته خلاقیت نویسنده ها شده به تصویر کشیدن دوتا خانواده پر پول که پسره و دختره روز اول دانشگاه با هم آشنا میشن
یا دیگه این شخصیت آرشام تهرانی تو تموم رمان ها بوده یه حالتی مث مهران رجبیه -
AmirBarsam
اینو قبول دارم ولی اخرین رمان ایرانی که خوندم خیلی وقت پیش بود اسمش منم هم گریه کردم بود ولی اون باعث کلا از هرچی نویسنده ایرانی حالم بد بشه دوباره برگشتم سمت امریکاایی و انگلیسی و....ولی خودم همیشه به عنوان منتقد کتاب نوجوانان سعی میکنم کتابای ایرانی و نقد کنم تا شاید نویسنده ها به خودشون بیان متاسفانه اصلا تلاشی نمیکنن و حتی کتابابیی که امسال منتخب جشنواره داوریمون شدن افتضاح بودن ولی چاره ای نبود بین بد و بدتر انتخاب کردم....امیدوارم خودم بتونم با قلم گرفتن دوباره این سبک نوشتن ایرانیا رو تغییر بدم امروزه اصلا کمتر کسی حتی اسم نویسنده های ایرانی و میدونه -
شب، باز شب اومد و دلم لم زده واسه
گرمی عطر لباست، معلومه کجاست حواست؟
عشق، همیش که روی خوشی نداره
بعضی وقتا نمیذاره نور ماه تو آسمون دووم بیاره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hako on ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hako نه نه اینکارو نکن شما الان داخل دوران طلایی هستی
من اوتاکو ام
دوست داری درباره چی حرف بزنیم؟
اتک؟ دیمن اسلیر؟ جوجو؟ برزرک؟ واگابوند؟ اشتاینز گیت؟ گینتاما؟ توکیو غول؟ فول متال آلکمیست؟ وایولت اورگاردن؟ -
من چشمامو به ابرا میدم آسمون بارون میباره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فال حافظ دیگه داره کم میاره
میگه عزیزم بس کن دیگه -
شب، شب که میشه تو کوچهی غم اشک کن میشه ستاره
-
f.nalist شبت خوش داداشم
-
شب میشه و حشمت شهر بیدار میشه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist همچنین
-
Hako از یه جا به بعد هر صفحه که میخوندم یه هیجان خیلی عجیبی داشت
اینو دوست داشتم
طعم جنون هم از همون نویسندهس
اونم 5 هزار صفحه
اونم دوستش داشتم خیلی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hako on ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hako گفتنی نیست
با تجربه و وقت گذاشتن به مرور متوجه میشی
البته عموم مردم اونایی که انیمه مانگا میبینن رو کلا اوتاکو در نظر میگیرن:/
ولی واقعا درست نیست -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
اوهوم((=گیاه دارویی ؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to f.nalist on ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
فرازم این ستاره ات رو با پتو بپوشون بچه ها شب نمیتونن راحت بخوابن
پست 64601 از 149203