هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 شب بخیر️/2
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب بخیر و خدافظ
-
موقع حرف زدن میگم آره هیچ چیز سیاهی وجود نداره، خودمم میدونم این جمله درسته و هیچ چیزی کاملا بد نیست و البته برعکس، حتی فکر نکنم چیزی نزدیک بد یا خوب هم در حال حاضر وجود داشته باشه، ولی باز این مغز لعنتی ...
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب بخیررر دیجی
-
عاح
-
چه قسمت قشنگی بود لامصب
-
-
-
اول فک کردم شجریان در خطاب ب صدا دادن در د دیوار اتاقم اونو نوشت بعد فهمیدم منظورش تو AmirBarsam بودی ببخشید
-
Comrade آره من خودم ضد عقایدم یکی باشه ببینم فرصتم باشه قطعا حمله میکنم
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آره تودلی بی حد و مرزه
دقیقا
-
@Aqua_ دیدم دیدم
-
Maaah شبتون بخیر ️
-
بچهها، شبتون بخیر
-
@Aqua_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هر جا میری درگیری هست
اره واقعا، یعنی فرقی نمیکنه سیاسی باشه، عقیدتی باشه، حتی گیمینگ! همه چی شده دعوا و توهین، البته باید قبول کنیم خود ما هم که داریم الان به این چیزا هیت میدیم اگه فکر کنیم میفهمیم یکی از میلیون ها قطعه این پازل کثیفیم.
@Aqua_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
راحت تر حرفتو میزنی
آره تودلی بی حد و مرزه.
-
Michael Veyreplied to Homayoun on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
....
اشتباه خوندم اول پیامتو ویرایش زدم -
@سالی-هبیجه شبت بخیر سارا ️
پست 64621 از 148274