هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
من نمیدونستممممم -
نمیدونم واقعا، باید یکم روی تاریخچه بته جقه مطالعه کنیم، چون اگه از یک قومیت خاصی اومده باشه، یا اسلامی نباشه نمیتونه توی یه همچین جایی استفاده بشه(حالا شاید حتی اگه از یه قومیت خاصی هم اومده باشه یا اسلامی نباشه بعضی ها بگن باید بیاد، من هم مخالف نظر این عزیزان نیستم، ولی به هر حال نباید به قومیت خاصی مربوط بشه تا به بقیه بر نخوره، دوما چون حکومت اسلامیه حاضر نمیشه نمادی غیر اسلامی توش باشه)
-
@Sally آخری زیباست
-
Zahra2020 ...متشکرم ....ریه م مشکل داره باید برم سی تی اسکن ...دکتر نوبت زدم
هرچند قبلاً رفتم گفت حساسیت دارینZahra2020 متاسفانه حساسیت هم چیزه هست که به راحتی رفع نمیشه فقط باید رعایت کرد
متوجه هم کاملا
ان شاء الله که خیلی ازیت نشید -
نمیدونم واقعا، باید یکم روی تاریخچه بته جقه مطالعه کنیم، چون اگه از یک قومیت خاصی اومده باشه، یا اسلامی نباشه نمیتونه توی یه همچین جایی استفاده بشه(حالا شاید حتی اگه از یه قومیت خاصی هم اومده باشه یا اسلامی نباشه بعضی ها بگن باید بیاد، من هم مخالف نظر این عزیزان نیستم، ولی به هر حال نباید به قومیت خاصی مربوط بشه تا به بقیه بر نخوره، دوما چون حکومت اسلامیه حاضر نمیشه نمادی غیر اسلامی توش باشه)
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده@Comrade_Bayat
حتی تو این دهه اخیر دارن تمام تلاششون رو میکنن که عید نوروز رو بردارن چون عید زرتشتی هاست
من نماز میخونم و مسلمانم ولی اینکه فرهنگ ایران رو دارن نابود میکنن بی نهایت عصبیم میکنه -
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat یاد هندونه افتادم
-
Zahra2020 متاسفانه حساسیت هم چیزه هست که به راحتی رفع نمیشه فقط باید رعایت کرد
متوجه هم کاملا
ان شاء الله که خیلی ازیت نشیدjahad_121 تشکرات فراوان فاطمه جان
بله بله ...باید رعایت کرد ...ولی خب مثلا تو خیابون تا بوی سیگار یا دود باشه دیگ تموم اونقدر سرفه میکنم
-
@Comrade_Bayat
حتی تو این دهه اخیر دارن تمام تلاششون رو میکنن که عید نوروز رو بردارن چون عید زرتشتی هاست
من نماز میخونم و مسلمانم ولی اینکه فرهنگ ایران رو دارن نابود میکنن بی نهایت عصبیم میکنه@Sally اره حق داری عصبی هم باشی، منم از خیلی از این دست موارد عصبانیم، و خب این تصمیمات اشتباهه، توی داخل اینجور چیز ها نباید حذف بشه، ولی بعضی چیزا مثل لباس المپیک میتونه یه جور نماد مهم باشه که نباید خلاف گفتمان اصلی حکومت یه کشور باشه، مگرنه این دست تصمیمات که برای مردم ایران عید نوروز رو حذف کنن خب اشتباهه.
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Comrade_Bayat
مثل دلقکا شدن:// -
@Sally اره حق داری عصبی هم باشی، منم از خیلی از این دست موارد عصبانیم، و خب این تصمیمات اشتباهه، توی داخل اینجور چیز ها نباید حذف بشه، ولی بعضی چیزا مثل لباس المپیک میتونه یه جور نماد مهم باشه که نباید خلاف گفتمان اصلی حکومت یه کشور باشه، مگرنه این دست تصمیمات که برای مردم ایران عید نوروز رو حذف کنن خب اشتباهه.
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه جور نماد مهم باشه که نباید خلاف گفتمان اصلی حکومت یه کشور باشه،
چقدر منطقی
صحبت کردن با شما جالبه -
@Comrade_Bayat
من نماز میخونم و مسلمانم ولی اینکه فرهنگ ایران رو دارن نابود میکنن بی نهایت عصبیم میکنهنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally کی خواسته عید نوروز رو برداره؟
-
@Comrade_Bayat مرده لباسش شبیه دلقکاس=/
-
Ainoor
برو یه سرچ بزن -
بنظرم بزرگترین مشکل اینه که دین و مذهبمونو قاطی همچی می کنیم،افراط
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تمام دنیا او طرح ها ره با ایران میشناسن ولی خودمان نه متاسفانه
-
jahad_121 تشکرات فراوان فاطمه جان
بله بله ...باید رعایت کرد ...ولی خب مثلا تو خیابون تا بوی سیگار یا دود باشه دیگ تموم اونقدر سرفه میکنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهZahra2020
خواهش میکنم
دقیقااادیگه چاره اونا دست ما نیست
برای من بیشتر داخل هوای سرد و زمستون ها هست
باز با اینکه سخته
زمستون رو و حتی خوردن بستنی تو اون هوای سرد ترجیح می دم به خیلی چیزا -
تمام دنیا او طرح ها ره با ایران میشناسن ولی خودمان نه متاسفانه