هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
مثلا الان دو ساعت میگم بدم لینکو یا عیبه ؟
در این حد خدای من -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
حذف که نمیتونن بکن ولی از عدی نوروز هم خوششون نمیاد:/// -
منظورم از چیزی پیدا نکردم
یه حرف با سند و مدرک بود
یه یسری برداشت از که یکی برا خودشگفته
یا برداشت یسری دیگه از یچیزی..
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی منم منم
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من چنتا پیام قبلیمم گفتم بنظرم بزرگترین مشکل جامعمون چیه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
گروه گزاره عضو نیستی ؟شد داستان اون دفتر مدیر
من در میزنم
تو بگو -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به هرحال مردم انتقال دهنده ی فرهنگ و هویت کشورن
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی نه عضو نیستم
دقیقا
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Estelle on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077 خودت عکسو گرفتی؟
-
هعییی سرم درد میکنه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Estelle on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077 اوه
اینجا که جهنمه
میشه یلحظه بیای چت یچیزی بت بگم؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor مفید بودنو ترک نکن
-
حیف نشد ک تعم بفهمی نقطه ضعف منی:)
-
@Sally جالبه از نظر اسلام هام حرف می زنند
تا بوده اداب کهن و باستانی ایرانی بود و مخالفتی نبوده تازه من یک جا خوندم خیلی ایرانی ها برای نوروز ارزش قائل بودند و حتی عید غدیر هم با این عید هم زمان شده بود که خیلی ارزش قائل هستندخیلی هم رسوم و اداب و فرهنگ و عید ها زمان های تاریخی خوبی داریم
انقدر که ایرانی ها در نجوم و تنظیم تقویم و تاریخ بسیار هوشمندانه و به خوبی عمل کردند هیچ جای دنیا این طور نیست
همین کریسمس مثلا اول زمستون معنی درستی از سال جدید با توجه به نگاه به طبیعت نداره
ولی بهار رو به خوبی نشان از جدید شدن فصل و تازگی میدهواقعا که.
-
6617/151992