هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Homayoun در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این سوال کی طرح کرده بوده؟
جالبه️
️
️
️
تو زمینه ها طراحی مسابقه ها رمزی
یا داستان ها ماجرا جوری
خلاقیت جالبی بوده.
هم زمان که جواب اکثریت مشخصه اما جواب همه به جواب یکی دیگه بستگی داره جالب بود -
Reza-H
سلام روزتون بخیر
ببخشید شعر کاملس رو امکانش هست داخل تاپیک شعردانه بزارید؟ -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سرم داره گیج میره
خداکنه تا برسیم حالم بد نشه
هعیی
فقط کاش زیاد حالت سرا شیبی نشه
با یک سرعت یکنواخت -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
پرستو بابایی
سلام ببخشید تعدادیش سر دو مورد و یا اینمه حتی اولین چیزی که به ذهنم رسید جواب بود
ولی دو دل شدم یک گزینه دیگه زدم برای همین اشتباه شدتا حدود 10 تا 12 تا رو فکر کنم می تونستم درست بزنم
-
jahad_121
سلام
امیدوارم خوب باشید
بله. میگذارم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to MN_ on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Look همینجوری...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سالی-هبیجه توف تو این دنیا...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
.....
-
چیچک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_Mahdieh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فکر میکردم دعوا کنن که آهای چرا اومدی پیویم
چرا باید همچین کاری کنن؟!
مگه اونا از آسمون افتادن ؟متاسفانه یکی دوطرفه پاک کرد بعدم بلاک
لعنتی انگار عضو تیم امنیتی امآیسیکسه -
من نمیخوام از ایران مهاجرت کنم
میخوام تو همون کشور زاده شم دوباره -
Hhh Hh
دوباره 18 سالگی مثلث عشقی نیست ، 8 ضلعی عشقیه هنگ کردم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to jahad_121 on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
سلام ببخشید تعدادیش سر دو مورد و یا اینمه حتی اولین چیزی که به ذهنم رسید جواب بود
ولی دو دل شدم یک گزینه دیگه زدم برای همین اشتباه شدتا حدود 10 تا 12 تا رو فکر کنم می تونستم درست بزنم
مرسی ازت فاطمه ی قشنگم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سالی-هبیجه
چی شده کنجکاو شدم -
سلام معدل کتبی دیپلم همون معدل کتبی نهاییه؟
-
هویججج دانشجویان درس خونreplied to پرستو بابایی on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سالی-هبیجه
اوووف چههه خبرهههه -
هویججج دانشجویان درس خونreplied to پرستو بابایی on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پاییز فصل اوناییه که عاشقن، ینی همونایی که دانشکده هنر میرن، کلاس زبان فرانسوی شرکت میکنن، گیاه خوارن و جمعهها میرن زبالههای کوه رو جمع میکنن !
واسه ما معمولیا پاییز فقط فصلیه که مجبوریم ۸ صبح بریم کلاس :(((
『 @ye_daneshjue 』
-
Homayoun
یه قطعه کامل میزارم
68251/154360