هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اکیپ درسخونمون همه با هم تقلب کردن(خبراش رسید؛من نزدیک دونفری بودم که باهم تقلب مینمودن و بقیهی کلاس کلا یه جای دیگه بودن)
استاد به همه ۵_۶تا سوال کمک کرده بود
به من دوتاکه یکیش درست بود...
قهرمممممممممم
تازه لپمم کشید گفت خیلی کمککردم
اینقد یه گوشه بودم که استاد خودش اومد گفت زهرای منن کمک نمیخوایی؟
ولی همون ۲تا رو کمک کرد و رفت و دیگه نیومد -
نمیخوامممم
-
Hugin.h ببخشید جسارتا میشه یه سوال بپرسم؟
-
این پست پاک شده!
-
خستههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به Blue28 درحدود ۲ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 بالاخره خوابم پرید:///////
-
صبح امتحان رياضي از تو اتاق دستام یخ زده بود
قبل امتحان شیمی
فقط گریه می کردم به سختی ارومم کردن فرستادنم امتحاناینکه با چشم خودم داشتم می دیدم بهتر درس چیزی که به خاطر ش از خیلی چیزا گذشتم
دارم می رم که خرابش کنم برام باعث شرمندگی بودانقدر که هی به خودم می گفتم من می رم من دیگه نمی مونم تو این رشته
-
من سر ریاضی حالم بد بودم مراقب ها دوبار اودم بالا سرم بهشون گفتم فقط منتظرم تموم شه یکیش اب اورد برام بعد استاد اومد گفت شما که پاسی چرا خودتو ناراحت می کنی
گغتم استاد نمی تونم بنویسم
نگاه بگرم کرد دید سفیدگفت هرچی تونستی بنویس
بعدم با حال بد فقط بهش گفتم مشروط نشم
درس ها تخصصی یم خیلی خوب بود ولی به خاطر نمرات عمومی لب مرز مشروطی بودم
مثلا 10 و 25 زبان اونم 3 واحدی خیلی معدل رو اورو پایینبعد دیگه به استاد گفتم فقط منتظرم تموم شه
دیگه بعد 1 ساعت رب شروع کردم نوشتن
دلم نمی ومد بلد باشیم بدونم چی به چیه نتونم بنویسم به خاطر سرما به خاطر حجم فشار شیمی قبلش به خاطر غم و سرگیجه ای که اصلا نباید خودمو نارحت کنمشرمنده شون شدم هم استاو شیمی م هم ریاضی تو طول ترم نمرهها میان نرمم خیلی خوب بود این دوتا درسم سنگین بود جیزی نبود به راحتی بشه نمره خوب گرفت توشون
ولی به خاطر مشکلی که اخر ترم برای گوشم افتاد من پایان ترم ها رو فقط می رفتم که پاس ش و مشروط نشم همین
خدا کمکم کرد که تموم شد خوب حداقل با اون حال بد من دیگه مجبور نیستم درسی رو دوباره بخونم
البته هنوز ننره ریاضی نیومده ولی اونم ان شاء الله خوبه -
یعنی استرسم داره گند میزنه به همچی، استادامم فکر میکنن یاد ندارم که استرس دارم :////
-
Maaah درست میشه ان شاء الله
می تونید
اروم و عالی ان شاء الله ترم بعد پیش می ریدمنم 1 ساعت خوردی از تایم دو تا امتحان اخرم رو فقط نگاه برگه کردم سرم گذاشتم رو صندلی
نمی تونستم بنویسم حالم خوب نبود
این ترم سخت بود ولی همش شد تجربه
ان شاء الله ترم بعد بهتر میشه🩵
اون استرس ه کنترل میشه غم و نارحتی کمتر میشه -
فقط کاش استرسم رو کنترل کنم.
عملی رو به معنی واقعی گند زدم، لوله انجی رو برعکس گرفتم :/// استادم گفتم استرس نداشته باشم
دیروزم تو عملی آناتومی استخونو گرفتم دستم، دستم داشت میلرزید گفتم یادم رفته استاد گفت سرمو میندازم پایین که بقیه بهت بگن اونام نمیدونستن 🥲 -
Maaah مبااارککههه
️
تماااام آده تمام -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به AmirBarsam درحدود ۳ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا خداروشکر ادم چیزی رو بخونه که خودش علاقه داره هم توش موفق ه هم از زندگیش لذت می ببره هرچقدرم سخت باشه
-
Maaah تبریک میگم بهتون
-
Blue28 عه
آره از اون لحاظ هم حسابی دهنش سرویس شد -
jahad_121 آره خودشم میگه ولی خب خدارو شکر که اون چیزی که میخواست رو آورد و خیلی براش خوشحال شدم
-
و تمومشدن ترم یک ️
-
سرم داره گیج میره انقد خوابم میاد
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به AmirBarsam درحدود ۴ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam قبول شدنشو میگم
پست 21 از 149207