هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من نمیدونم مامانا چجوری انقدر زرنگن ، همیشه ظرفا شسته س ، لباسا تمیزه، جلوی پاشون همینجوری که دارن میرن مرتب میکنن، از مسافرت برگشتنی همه پاره ان اما مامان وسایلو مرتب میکنه چایی میزاره غذا میپزه ، حواسش به همه چیز هست، دست از پا خطا کنی میفهمه، از خواب هم بیدارش کنی درجا کارتو راه میندازه . جواب همه سوالا رو میدونه و همه اعضای خانواده رو عین کف دستش میشناسه
چجوری اینطورین واقعا
مامان بودن یه سوپرپاور میده به آدم شاید. -
خیلی مهم تر از حفظ جدید، مرور کامل قبلی هاست به نظرم
-
Ainoor
خدارو شکرAinoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درسا که بد بد
اوه. چطور؟
برای کنکور تلاش می کنید یا درسای دانشگاه سنگینن؟Ainoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شما چخبر؟
خبر که...
خبر خاصی نیست. تا پاسی از دیشب مشغول بررسی چینش رشته ها -
Ainoor
خدارو شکرAinoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درسا که بد بد
اوه. چطور؟
برای کنکور تلاش می کنید یا درسای دانشگاه سنگینن؟Ainoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شما چخبر؟
خبر که...
خبر خاصی نیست. تا پاسی از دیشب مشغول بررسی چینش رشته هاReza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Ainoor
برای کنکور تلاش می کنید یا درسای دانشگاه سنگینن؟برای کنکور ولی خب سخت شده یکم
خبر که...
خبر خاصی نیست. تا پاسی از دیشب مشغول بررسی چینش رشته هاخیلیم عالی
انشالله بهترینش قبول بشین -
زشت شد
-
گریه کنیم زار زار
-
بیگانه شمردند مرا در وطن خویش
تا بیوطن و از همه بیگانه بمیرم- شهریار
-
من چون حس میکنم یادم رفته جواب نمیدم
-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Ainoor
برای کنکور تلاش می کنید یا درسای دانشگاه سنگینن؟برای کنکور ولی خب سخت شده یکم
خبر که...
خبر خاصی نیست. تا پاسی از دیشب مشغول بررسی چینش رشته هاخیلیم عالی
انشالله بهترینش قبول بشین -
دوریگزینی
-
سلام بچه ها من زبانم خوب بود ولی چون رهاش کردم و زبانم خیلی فراره سطحم افت کرد نمیدونم چقدر افت کردم ولی دوست دارم دوباره وقت بذارم و تقویتش کنم ، اگه از خیلی پایه شروع کنم به سطح من نمیخوره اگه خیلی تخصصی هم شروع کنم بازم در این حد نیستم نظرتون چیه در کل ؟! ممنونم پیشاپیش
((سایتی پلتفرمی یا شاید حتی کتابی روشی که خودتون با اون زبانتون رو قوی میکنین و... پیشنهاد بدید ))
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا -
تو سریالی که دارم میبینم
شخصیت اصلی که درگیرماجراست (دادستانه و همکارصمیمیش کشته شده) یجا یکی از ادمای کاشیه گروهشونو میکشه بیرون و میگه : کاشیبازیو بزارکنار ، میخوای با من دربیفتی؟ فکرمیکنی برات نتیجه داره؟ فکرمیکنی واقعا درحد من هستی که بخوای پاپیچ من بشی؟
خیلی برام جالبه.
اینکه تو اون شرایط اونقدر به خودت مطمعنی و اعتماد داری که رقیبتو تهدید میکنی ، درحالی که خودت وسط ماجرایی ، زورتو به رخ میکشی و تفهیمش میکنی.
ینی چنتا و چنددرجه از بِسایی هارو ممکنه رد کرده باشی که به این حد از اعتمادبنفس و قدرت رسیده باشی .
اگه من بودم احتمالا میرفتم یه گوشه و گریه میکردم و میگفتم همکارمو از دست دادم حالا قراره جایگاه و شغلمم از دست بدم و فقط عزاداری میکردم -
عه خرید شلوار متنفرم