هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@xanom من از ام اس بوک استفاده میکنم ولی واقعاً به قابل اعتماد بودنش شک دارم
ام اس بوک فقط تخمین رتبه میده که اونم به نظرم خیلی بدبینانه س
تخمین تراز هم داره؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
-
Hhh Hh ممنوننن نمیدونم شاید نمرات بعضیا نیومده از این سایتا هم رفتم چیزی نمیبینم🥺.
-
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تخمین تراز هم داره؟
صدتا قابلیت دیگم داره ولی بدرد نمیخورن
-
منو میبینین ؟ من شما رو دوست دارم شما هم منو دوست داشته باشین حتی اگه نمیشناسین !
راستی اون موقع تو پروفایلم چی گذاشتم ؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آره
اتفاقاً من از تخمین رتبه اش خبر نداشتم... -
اگه کنکوری هستین بهتون پیشنهاد میکنم صب تا شب اینجا چت کنید و گریه کنید
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to xanomi on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom دقیقا
-
آیگوووو
اینم بمونه
چیزی به ذهنم نمیرسه ... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _ Reza _ on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ یعنی پست اول تودلی ۷ هم نمیتونم بشم؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آخه جوجه گذاشتی کوالا
یه کوالا میزاشتی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان فهمیدم اولین لایک و اولین عکس تودلی هم من گذاشتم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _ Reza _ on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
121/134202