هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
AmirBarsamreplied to CpR on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
CpR دستم خورده بود بلاک شده بودین
تازه امروز رفتم دیدم لیستمو
شرمنده ببخشید -
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
دخترتم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to DexterMoreRight on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
DexterMoreRight
هر ترم دو ماهه و حداقل باید دو سال کلاس بری
و اینکه اگه نیم سال اول قبول بشم دیگه نمیتونم کلاس برم درگیر دانشگاه میشم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Sally
ترمی 3؟ مفته -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
ببخشید شما ؟ -
️️️️️️️️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Sally
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کمتر از 4 ساعت دیگه وقت دارم تموم کنم صفحات باقی مونده رو️️️️
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
شما هم می خوایید چشم ابی ه ببنید؟
لایک کنید
پست 143561 از 145766