هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اگه نخندی امروز
میشی فردا پشیمون🥲 -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinab dehghani on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani
فککنم اورجینالز قسمتاشم کمتر از ومپایر باشه نه؟ -
چقدر مشغولم از من یک من بهتر بارآید
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 تو کوچمون بچها با هم دیگه رفیقن فرقی نداره اصلن همه رو بازی میدن
-
زهرا بنده خدا 2replied to Blue28 on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
آخی🥲 -
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 حدود ۹۰ قسمته
ومپایر نزدیک ۱۷۰ قسمت بود -
این آسکی تموم شه من یه نفس راحت بکشم
-
من امروز یه مبحثی رو میخونم واقعا فردا یادم میره
الان دو فصل خوندم انگار نخوندم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
امیرحسین تو کوچه استاد گل یا پوچه
هیچوقت شکست نخورده هیشکی ازش نبرده -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مریم یه جا نشسته مشغول خاله بازی
با ظرافای زریو عروسکای نازی
نازی داره میریزه چایی واسه مهمونا
کی اومده خونشون فریده و سمیرا -
زهرا بنده خدا 2replied to Blue28 on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
🥲️ -
بگو چرا متخصص بیهوشی هرزمااااان میاد بیمارستان در اتاقش بازه میبینم کتابا باز وسط اتاق پهنه 🥲🥲
بچه ها میگفتن یه سری عمل ها یا بیماری های خاص و چون اینجا نمیاد و نمیبینه مدام میخونه که اگه یه موقع اورژانسی کسی با اون شرایط اومد فراموش نکرده باشه چیکار کنه🥲 -
هر که چون لاله کاسه گردان شد
زین جفا رُخ به خون بشوید باز -
موجود عجیب
یهو میادش گرم میگیره
چند روز پیام میده خودش اول
بعد یهو وایمیسته تو پیام بدی
مشکل داری چرا یهویی
🥲 -
Anzw 18 چی نوشتی پاک کردی؟
-
Blue28 🥲
72182/147900