هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به هویججج درحدود یک ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
اونوقت درسای ما :
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Akito درحدود یک ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
چه خفن -
قبلش رو نمیدونم، ولی اصلا درست تصیح نکردن، جوری که متوجه شدیم هم اصلا اعتراض ها رو درست بررسی نکردن، خود من حدود هشت ده تا درس اعتراض زده بودم دو تاش تغییر کرد، مگه ممکنه اصلا؟ به هر بنی بشری هم داده بودن تا تصیح کنه، از معاونا بگیر تا آبدارچیا. به معلم ها هم خیلی بدقولی کردن، اول قول دادن که به ازای هر صفحه n تومن بهتون میدیم، به موقع هم پرداخت میکنیم، از اون n تومنه چند برابر کمتر که دادن هیچ، پولشم چند هفته پیش ریختن به جای تیر ماه!، تازه از پول ورقه ها مالیات هم برداشتن XD، یه سری اقشار هم که اصلا پولشون رو ندادن، مثلا معلم های غیر رسمی غیرانتفاعی ها، مجبورشون کردن به تعداد دانش آموزاشون رایگان تصیح کنن و بعضی هاشون که برای پول، بیشتر تصیح کردن پولی دریافت نکردن!، خلاصه معلما به شدت عصبانی، بعید میدونم امسال خیلی هاشون تصیح کنن.
-
پسرا ردیف آخر بودن
گروه ما ردیف جلو
.
استاد وسط تدریس:
یکی از دوستان برامون
دوستان آخر
نه....
این دفعه بریم سراغ خانما
درسته خانما گوش میکنن ولی آخر یه کم مچشونو بگیریم
.
یه نگاه کردن به ماها که جلو بودیم
یه کم مکث کردن
و:
خانما مظلومن من نمیتونم مچشونو بگیرم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به Homayoun درحدود یک ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol نه عزیزدیر یارین جانی
نه شیرین، دیر یارین جانی
کوچه لره، سو سپمیشم
یار گلنده؛ توز اولماسین
یار گلنده؛ توز اولماسین
اله گلسین بله گتسین
آرامیزدا سوز اولماسین
ساماوارا؛ اوت آتمیشام
ایستکنه قند سالمیشام
یاریم گدیپ تک قالمیشام
پیاله لری رفده دیر
هربیری بیر طرفده دیر
یارم گدیب بیرهفته دیر
گورممیشم بیر هفته دیر
نه عزیزدیر یارین جانی
نه شیرین، دیر یارین جانی -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به Homayoun درحدود یک ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Homayoun در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ساماوارا اوت آتمیشام
ایستکانا قند سالمیشام
یاریم گدیپ تک قالمیشامعه من اینجاهاشو نشنیده بودم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیپاسخ داده شده به danial hosseiny درحدود ۲ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیپاسخ داده شده به mr.vinyzo درحدود ۲ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo این برا چندروز پیشه
-
=))))
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
danial hosseiny من که کلا نمیخوابم چی؟
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وای اخیش چه خواب خوبی بود
-
danial hosseinyپاسخ داده شده به mr.vinyzo درحدود ۲ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
-
-
-
danial hosseiny قبلا حدود یه میلیون بود...
-
هیچی خواب شب نمیشه
-
وای اخیش چه خواب خوبی بود
پست 21 از 146864