هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اشتباه ریپ زد
-
JuDi بنظرم بریم بخوابیم
-
AmirBarsam اهان مشت محکم رو متوجه نشدم
-
من دلم بچگیامو میخواد با اون cd کارخونه سیمان سپاهان
آهنگ آمور میو، عاشقم من امیر شاملو، تلافی داریوش، عشق فرزین -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی عجببببببببببب
-
اونی که هیچکس واسش ارس میکشید هم رفت تو که دیگه عددی نبودی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to JuDi on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra2020 نفهمیدم 🥲
۱: یه مشت محکم
۲:از این خواب به اون خواب رفتن
مرحله دیگه ای نداره
زود بازده -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to JuDi on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi واقعا خوب مارو ب بازی گرفتی
با اون تست روانشناسیت خانم مهندسسسسسس -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من وقتی میام پی وی ازتون میترسم
حواسم ب تودلی هست چیزی نگید -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین الان شد ۱۱ درصد
-
سردم میشه دست کسی رو بگیرم
دستامو میذارم تو جیبم، هندزفری هم بی منت همراهم میشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ولی من دلم بارون و هندزفری میخواد
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
وای -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
(این پست پاک شده است)
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi .... اگ دسترس بودی :
-
زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده
پست 143721 از 146622